Toisen erän murskajaiset riitti voittoon – Urholle vakuuttava kotivoitto

22.10.2023 10:26
Kuva: Suolahden Urho

Urhon kiekkomiehet saivat lauantaina vieraakseen Valkealan Kiekon Kouvolan kupeesta. Jo ensimmäinen erä näytti ottelun suuntaa, ja kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia. Maalinteossa onnistuivat Henri Pennanen sekä Janne Mäkiaho.

Toisessa erässä ketsuppipurkit aukesivat kuitenkin toden teolla. Urho rallatteli viisi maalia, joista kolmesta vastasi hirmuisessa vireessä oleva Kristian Kujala. Erän lopussa ottelua varjosti ikävä loukkaantuminen, jossa vierasjoukkueen pelaaja joutui jättämään kaukalon. Taklauksen johdosta myös Kujala sai suihkukomennuksen.

Kolmannessa erässä ei juuri kauneuksia nähty, vaan jäähyjen myötä peli meni erittäin rikkonaiseksi. Loppulukemat 10-4 ei jättäneet jossiteltavaa, ja Urho nappasi kolme pistettä vankistaen asemaansa sarjan kärkipäässä. Sarjasijoitus on ennen sunnuntain PEPO-Peliitat -ottelua ykkönen.

Urho matkaa viikon päästä Varkauteen, ja 4.11. on luvassa todellinen kiekkokarnevaali, kun edustuksen esiottelussa kohtaa Urhon legendoja vuosien takaa. Tästä tapahtumasta tulossa lisäinfoa vielä myöhemmin.