ÄKS

Tuleva opetusministeri ja kaksi kansanedustajaa vierailivat Äänekoskella

11.10.2020 14:13
Hääparia onnitellaan aina, kun se vain mahdollista. Kirsi-Maria ja Jari Väätäinen saivat toisensa. Niinhän se on, että kuokkavieraat tuovat avioliittolle onnea, onnittelemassa kansanedustajat Juho Kautto, Mai Kivelä sekä tuleva opetusministeri Jussi Saramo.

Vasemmiston kansanedustajat Juho Kautto, Mai Kivelä ja Jussi Saramo viettivät toiminnallista lauantai-iltapäivää Äänekoskella. 

 

Torikokouksen sijasta vietettiin toiminnallinen iltapäivä, ja samalla tutustuttiin monenlaisiin kohteisiin: Taidepuistoon, Pankkariin, Liikuntapuiston frisbeegolfrataan, Suolahden Wanhan aseman ympäristöön ja Kukkulanmäen kuntoportaisiin. Nuotiolla paistetut maissit ja makkarat maistuivat

Keskusteluiden keskeinen asia oli henkilöliikenteen palauttaminen Äänekoskelle. Pankkarilla keskustelua riitti ympäristöpolitiikasta sekä bio- ja kiertotalouden uusista avauksista ja elinkeinoista. Myös tulevaisuuden tuotteet puhuttivat koko iltapäivän ajan, unohtamatta keskustelua kulttuurin ja harrastetoiminnan tärkeydestä ihmisten hyvinvoinnille.

Kuvat: Matti Virtanen, Riikka Happo ja Sirpa Martins

 

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy