ÄKS

Tuplaten tilaa ja noutopiha päälle – avajaiset perjantaina

28.04.2021 11:21

Tarvikekeskus vahvistaa Äänekosken vetovoimaa

 

Lasse Hämäläinen

– Nyt Äänekosken toimipisteeseen saadaan tarjolle uusia tuoteryhmiä ja jo tutut tuotteet monipuolistuvat. Esimerkiksi kalastustarvikkeita sekä erä- ja retkeilyvälineitä on nyt entistä laajempi valikoima, kertoo Tarvikekeskuksen toimitusjohtaja Kari Lahtinen. Hän toteaa, että laajennuksen myötä valikoimien ryhmittelyä uudistetaan ja tuotteet saadaan selkeämmin esille.

– Tilaa on enemmän ja asiakkaan on helpompi hakea tarvitsemiaan tavaroita. Asiointi on sujuvampaa, mutta palvelu ja neuvonta pelaavat edelleen tuttuun ja tykättyyn malliin, Lahtinen lupaa.

Äänekosken myymälän uudistaminen etenee kolmien avajaisten kautta.

-Perjantaina otetaan käyttöön uudet myymälätilat ja noutopihan tuotevalikoimaa on alettu kartuttaa.

Ulkona ja katoksissa on esillä peräkärryjä, trailereita, laitureita, paljuja ja aittoja sekä puutarhatuotteita ja välineitä. Sisällä on muun muassa uusi maaliosasto sävytyslaitteineen, renkaat, lemmikkieläintarvikkeet, työkalut, grillit. Laaja valikoima kukkia ja taimia saadaan myyntiin jo tällä viikolla.

-Kulku laajennusosaan käy kätevästi katutasosta Sammonkadulta. Uusista tiloista on rappuset sekä luiska Torikadun puolelle vanhoihin tiloihin, joita niitäkin on tuote asettelun osalta järjestelty uudelleen ja selkeytetty liikkumista, Lahtinen selvittää.

-Tämä laajennus on sen verran iso ruljanssi, että työt jatkuvat ja samalla palveluja kehitetään. Asiakkaiden ideat ja toiveet ovat tervetulleita, toimitusjohtaja kannustaa mukaan uudistukseen.

-Uudet osastot ovat jo avoinna asiakkaille, mutta niitä täydennetään vielä loppuviikolla. Perjantaina tavataan sitten avajaisissa. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille, hän toivottaa.

-Nämä ensimmäiset avajaiset pidetään vielä koronakurimuksen puitteissa lähinnä tarjous- ja tutustumistyyliin.

Serlan tarjousrekka toki vierailee valtavine paperilasteineen.

-Enemmän kansanjuhlatyyliset avajaiset ovat luvassa kesän alussa, kun taimipiha kukoistaa ja puutarhakausi on vauhdissa, Lahtinen kertoo ja lisää, että myöhemmin kesällä on vielä kolmannetkin avajaiset, joiden teemaa ei ihan vielä paljasteta.

Lahtinen arvioi, että tuhansien tavaroiden talon tarjonnan ja palvelujen kehittäminen palvelee laajemminkin maakunnan pohjoisosan asukkaita ja lisää näin Äänekosken vetovoimaa.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy