Urho avasi Rautaliigassa voitokkaasti – kolme pistettä kotiin

20.09.2020 09:40
Kuvituskuva: Suolahden Urho Jääkiekko Facebook

Urholle vakuuttavan esityksen jälkeen kolme pistettä sarja-avauksesta.

Urho avasi kakkosdivarikauden lauantaina Valkealassa, kun se matkasi sarjaan nousseen Valkealan Kiekon vieraaksi. Ensimmäinen erä oli tunnustelevaa kiekkoilua, ja kotijoukkue vastasikin erän ainoasta maalista kahden miehen ylivoimalla.
Toiseen erään tuli erittäin tyly vierasjoukkue. Urho teki kaikkiaan kolme osumaa, joista vastasi Matias Kunelius, Niklas Laitinen sekä Juho-Matias Suonikko. Maalipaikkoja oli useampaankin lisäosumaan, mutta varsinkin kotijoukkueen maalivahti (41 torjuntaa) piti lukemat aisoissa.
Kolmannessa erässä ei hienouksia nähty, vaan erä oli pelailua puolin ja toisin Urhon puolustaessa johtoaan. Lisäosumia ei nähty, ja pisteet matkaavat Suolahteen lukemin 1-3.
Urhon ottelut jatkuvat ensi lauantaina, kun se matkaa jälleen itärajalle. Tällä kertaa suuntana on Lappeenranta ja paikallinen PEPO.