ÄKS

Urho höyhensi Pelikaanit

19.11.2023 17:31
Kuva: Tomi Tiainen

Jääkiekon kakkosdivisioonassa nähtiin lauantaina harvinaisen yksipuolinen näytös, kun Urho sai vastaansa paikallisvastustaja Pelikaanit Jyväskylästä. Aiempina vuosina Urho oli toki hallinnut kamppailuja, mutta mitään maalikarkeloita niistä ei lopulta ole muodostunut. 

 

Nyt tilanne oli toinen, jo ensimmäisistä vaihdoista lähtien kuskin paikalla oli kotijoukkue. Peli oli ohi käytännössä kymmenessä minuutissa, tulostaulun näyttäessä lukemia 4-0.

– Se oli ihan hyvä startti meiltä. Ehkä siinä sitten kaverin itseluottamus laski ja lukemat repesi tosissaan loppupelin aikana, kertasi urhohyökkääjä Aku Kymäläinen.

Ja niin tosiaan kävi, eräluvut 7-0, 3-0 ja 6-1, loppulukemat 16-1 ei jätä minkäänlaista arvelua siitä, mitä kentällä tapahtui, siellä oli käytännössä lauantaina vain yksi joukkue. Kovimpana pisterohmuna toimi Kristian Kujala viidellä pisteellään, Janne Mäkiahon, Onni Bomanin ja Sami Pekkalan säestäessä neljällä tehopisteellä. Kaikkiaan jokainen urhopelaaja pääsi tehopisteiden makuun.

– Lopputuloksesta huolimatta, ei tässä ole aihetta avata takinnappeja yhtään. Keväällä pelataan tosipelit ja sillon on sitten ihan sama voittaako maalilla vai kymmenellä. Ja iso kiitos jälleen paikalle tulleelle yleisölle, on upea pelata useiden satojen katsojien edessä niin tarjotaan mekin parastamme! Lisää vielä urhokippari Sami Pekkala.

Urho jatkaa kotipelejään la 25.11. kun vastaan saapuu Leppävirralta LeKi-75. Ottelu alkaa Suolahdessa kello 16.00.

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy