ÄKS

Urho kolmanteen peräkkäiseen voittoon

13.10.2019 10:38
Arkistokuva: Kuvamiehet
Suurilukuinen yleisö oli saapunut seuraamaan lauantaina, kun luvassa oli kauden ensimmäinen paikallistaisto Urhon ja laukaalaisen Peurunka HT:n välillä.
Peurunka HT onkin uusi tuttavuus näissä sarjoissa, sillä seura on perustettu vuosi sitten. Joukkue on kuitenkin kesän aikana rellestänyt siirtomarkkinoilla haalien Jyväskylän seuroista useita pelaajia, joten haaste tulisi olemaan kotijoukkueelle kova.
Kotijoukkue Urho ei tästä hätkähdä, vaan löi alkutahdit pelille jo reilun minuutin jälkeen, kun Teemu Raatikainen löi pelin lukemiin 1-0. Ensimmäisessä erässä Urholla oli lukuisia paikkoja kasvattaa johtoaan useammallakin maalilla, mutta vastustajan maalilla Elias Luomala esitti erinoimaisia otteita. Erän loppupuolella ex-Urhopelaaja Kim Nabb iskikin tasoituksen, ja erätauolle lähdettiin lukemissa 1-1.
Toinen erä oli tänäänkin Urhon murheenkryyni, kuten edellisviikonloppuna. PHT eteni jo 1-4 johtoon, kunnes alkoi jälleen Urhon kiri. Ensin Panu Linna kavensi ylivoimalla, jonka perään Olli Palsola iski läpiajosta Urhon jo maalin päähän. Näistä lukemista lähdettiin myös erätauolle.
Kolmannessa erässä Jere Riihimäki iski pelin tasoihin erän alkupuolella, ja ajassa 53:10 Lasse Riitesuo huudatti kotiyleisöä iskemällä Urhon jo johtoon. PHT ei ollut kuitenkaan vielä lopullista sanaansa sanonut. Koko ottelun ajan joukkueen selkeästi vaarallisin kenttä otti joukkueen jälleen reppuselkään, ja “oma koira” Kim Nabb iski kolmannen kerran kiekon urhoverkkoon ohi erinomaisesti pelanneen Lasse Palhomaan.
Jatkoajalla maalipaikat siunaantui pariin otteeseen molemmille joukkueille, mutta voittajaksi kruunattiin jälleen kotiareenalla Murskaamossa Urho, kun Palsola iski kiekon PHT verkkoon. Kaksi pistettä jäi siis Suolahteen, ja Laukaaseen lähti tuliaisina yksi piste. Urho jatkaa pelejään sunnuntaina, kun se matkustaa Joensuuhun Karjalan Koplan vieraaksi.
Urho – Peurunka HT 6-5 (1-1)(2-3)(2-1)(1-0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1. MIINA sanoo:

    Hienoa loppuun asti pelaamista Urholta👍

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy