Urho palasi voittokantaan

08.12.2019 11:17 (muokattu 08.12.2019 11:18)
Arkistokuva: Kuvamiehet
Urho palasi voittokantaan lauantaina, kun se sai vieraaksi Suonenjoen Kiekko-Karhut.

Urho siirtyi johtoon jo minuutin pelin jälkeen, kun Urhopaitaan palannut Juho-Matias Suonikko iski kiekon verkkoon. SuKiKa kuitenkin kuittasi ottelun tasoihin erän puolivälissä, ja erän loppupuolella eteni jo 1-2 johtoon.

Toiseen erään tuli sisuuntunut Urho. Ensin Panu Linna iski pelin tasoihin erän alussa. Suonenjokelaiset pääsivät rokottamaan alivoimalla, mutta tämän jälkeen alkoi Urhon näytös. Ensin iski Hiskias Hakala, jonka jälkeen Lasse Riitesuo, Taneli Lappalainen sekä Jiri Suonikko iskivät maalit mieheen. Urhon toinen erä oli vahva, ja erätauolle edettiin lopulta lukemissa 6-4.

Kolmannen erän ensimmäisestä maalista vastasi Hakala illan toisellaan. Erän loppuun saatiin kuitenkin jännitystä, kun SuKiKa pääsi rokottamaan kaksi pikamaalia vain minuutin välein. Erän lopussa käytiin armotonta taistelua, ja tärkeät pisteet jäivät Suolahteen.

Urhon pelit jatkuvat heti sunnuntaina Kangasniemellä. Kotipelejä on luvassa vielä ennen joulua kaksi kappaletta. Lauantaina 14.12. vieraaksi saapuu Warkis, ja sunnuntaina 15.12 pikkujoulupelissä SuKiKa.

Urho – SuKiKa 7-6 (1-2)(5-2)(1-2)