Urho pysyi niskan päällä ja toi voiton kotiin – pudotuspelit alkavat ensi viikolla

25.02.2024 11:17 (muokattu 25.02.2024 11:27)
Kuva Tomi Tiainen

Urho murskasi Suonenjoen Kiekko-Karhut S viimeisessä runkosarjaottelussaan lauantaina. Runkosarjavoiton jo pari viikkoa sitten varmistanut Urho oli niskan päällä koko ottelun ajan, ja illan mielenkiintoisin anti olikin se, saako kotijoukkue pelattua Kristian Kujalalle koko sarjan pistepörssivoiton.

Ensimmäinen erä oli molemmilta hieman tunnusteleva, ja maaleja tehtiinkin tasatahdissa. Urhon maalit Hiskias Hakalanja Kristian Kujalan nimiin. Toisessa erässä Urhon kone käynnistyi sitten toden teolla. Erälukemat 4-0 eivät selittelyille jätä sijaa, ja se mielenkiintoisin, kahden erän jälkeen Kujalalla kasassa tehot 4+0.

Kolmas erä jatkoi samaa kaavaa. Urho vei ja vieras vikisi. Loppulukemat 11-2 jättävät hyvän pohjan heti keskiviikkona alkaviin pudotuspeleihin. Erän viimeisillä minuuteilla tänään tehot 5+1 summanneen Kujalan pistepörssivoitto ratkesi, ja viimeisen maalin jälkeen nähtiinkin railakasta ilakointia, vaikka peli olikin jo ohi ollut jonkun aikaa. Myös Janne Mäkiaho kirjautti itselleen hattutemppun täyteen kolmannen erän aikana.

Urhon pudotuspelitaival alkaa keskiviikkona Suolahdessa, kun vastaan saapuu Pelikaanit Jyväskylästä. Ottelu alkaa kello 18.30. Samaiset joukkueet kohtaavat lauantaina Jyväskylässä, ja kahdella voitolla etenee seuraavalle kierrokselle!

Lisää pudotuspeliennakkoa luvassa keskiviikkona ilmestyvässä Äksässä.