ÄKS

Urho voittoon myös lauantaina Lapualla

03.09.2023 10:25
Kuva Tomi Tiainen 

Urhon edustusjoukkue päätti harjoitusottelukautensa tyylillä, kun se kävi lauantaina viikon toisessa ottelussaan Lapuan Virkiän vieraana ja voitti ottelun lukemin 3-4.

 

Edelliskaudella Suomi-sarjassa kuudenneksi sijoittunut Virkiä oli iso mittari kakkosdivarissa pelaavalle Urholle siitä, millä mallilla peli tällä hetkellä on. Urho aloittikin ottelun ennakkoluulottomasti, kun Jaakko Hämäläinen iski kiekon ylivoimalla kotijoukkueen reppuun vajaan yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Muutama minuuttia tästä, kotijoukkue Virkiä kuittasi johdon kahden miehen ylivoimalla.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen ylivoimamaalilla, mutta se ei hetkauttanut vierasjoukkuetta, vaan JP Kaasinen iski kiekon verkkoon tuoden Urhon jälleen tasoihin. Päätöserässä Urho karkasi johtoon Janne Mäkiahon maalilla, mutta lapualaisten ykköstykki, SM-liigaakin pelannut Joel Sund toi Virkiän tasoihin. Erän lopulla Urhon Onni Boman iski kiekon kuitenkin vielä kerran verkkoon, ja näin ollen voitto matkasi urholaisten mukana Suolahteen.

Urhon kapteenistosta Sami Pekkala ja Aku Kymäläinen ovat olleet tyytyväisiä joukkueen harjoituskauteen:

– Hyvä henki on jälleen porukassa, ja ollaan saatu treenata terveenä ja ehjänä porukkana nyt jäällä elokuun alusta asti. Varmasti nämä kovat pelit ylemmän sarjan porukoita vastaan valmistavat hyvin sarjaa varten, sanelee Pekkala.

– Arki on kyllä ollut tosi laadukasta treeneissä, ja heti alusta on menty kovaa ja päästy hyvään pelirytmiin. Kaikki näyttää hyvältä, nyt vaan pitää sitten saada tulosta aikaan sarjassa!, komppaa Kymäläinen.

Urhon runkosarjaottelut käynnistyvät lauantaina 16.9. Leppävirralla, ja ensimmäinen kotiottelu nähdään 23.9. Kello 16. Ainoastaan kivikovan sarjan voittaja pääsee karsimaan ylöspäin, jonka Urho onkin ilmoittanut tavoitteekseen.

Sarjan ennakkosuosikkeina ovat jälleen tutut porukat:

–  Meidän lohkossa on lähes tulkoon nousijahalukkaita enemmän kun muualla Suomessa yhteensä, joka tekee tästä aika mielenkiintoista. Varmasti taas Lappeenrannan PEPO ja Varkauden Warkis kasaavat hyvät niput, eikä tuo Laukaan Gladiatorskaan taida heikentyä, vaikka eivät nousua ehkä haekkaan. Oman mielenkiinnon tuo Heinolan Peliitat, joka putosi pari sarjaporrasta Mestiksestä alaspäin, jatkavat molemmat miehet kuin yhdestä suusta.

 

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy