Urholle toinen finaalitappio, kausi päättyi hopeamitaliin

17.03.2024 11:42
Kuva: Suolahden Urho

Urhon kiekkomiehistö oli selkä seinää vasten lauantaina Lappeenrannassa, kun se jahtasi tasoitusta finaalisarjassa PEPOa vastaan. Ensimmäinen koitos keskiviikkona päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen 1-3 PEPOlle.

Tasaisissa merkeissä kuljettiin lauantainakin. Ensimmäisessä erässä PEPO meni hieman varkainkin johtoon, ja ei siitä luopunut koko pelin aikana. Parhaimmillaan kotijoukkue johti jo 4-0, mutta Urho löysi kolmannen erän alussa vielä yhden vaihteen lisää kaventaen pelin 4-2:een.

Tiukasti painostanut Urho ei kuitenkaan saanut enää palkintoa, vaan PEPO löi kaksi maalia vieden mestaruuden lopulta lukemin 6-2.

Urhon kausi oli hieno, mutta runkosarjavoiton jälkeen hopeamitali tuntuu varmasti tässä vaiheessa vielä lohdutuspalkinnolta. Unelma nousukarsintapaikasta jäi tällä erää haaveeksi, mutta Urholeiristä kerrotaan tulevien kausien suunnitelmien olevan hyvässä vauhdissa, ja tiedotettavaa on heti kun tämän kauden pölyt saadaan laskeutumaan.