ÄKS

Urhon tie päättyi finaaleihin, Gladiators toista vuotta putkeen mestariksi

19.03.2023 09:48 (muokattu 19.03.2023 09:51)
Kuva: Suolahden Urho

Urhon kiekkomiehistön tie tyssäsi lauantaina, kun laukaassa pelattiin ratkaisevaksi jäänyt toinen finaali.

 

Jo ennen finaalia kiekkohuuma oli käsin kosketeltavissa, kun hallin ulkopuolella kiemurteli satojen metrien jono. Kaikki halukkaat eivät halliin sisään mahtuneet, paikan päällä ottelua todisti loppuunmyyty 400-päinen katsomo.

Itse ottelu alkoi murheellisesti, kun kotijoukkue karkasi jo avauserässä 3-0 johtoon. Urho vaihtoi tuon jälkeen maalivahtia, ja tämä toimikin pienenä herätyksenä ja vieraat alkoivat saada pelistä kiinni. Toisessa erässä Urhon lukuisista paikoista huolimatta ainoa maalintekijä oli isäntäjoukkue.

Kolmannessa erässä Urhon kaksi kavennusmaalia iski Aku Kymäläinen ja Henri Pennanen. Vierasjoukkue haki kavennusta ja tasoitusta rohkeasti ilman maalivahtia, mutta se ei lopulta tuottanut tulosta ja Gladiators kaunisteli lukemat lopulta muotoon 6-2.

–  Todella ylpeä olen koko porukasta, ja meidän koko yhteisöstä. Tänäänkin varmaan parisataa urholaista oli meitä kannustamassa. Tyhjä fiilis on nyt, mutta kaikki kunnia vastustajalle. He pelas tylyn finaalisarjan, jossa varmaan näkyi se kokemus millä on viime vuosina voitettu vähän korkeampienkin sarjojen mestaruuksia ihan sieltä liigatasolta asti. Lähelle päästiin taas, mutta olen satavarma että meidän vuoro tulee vielä, sanailee Urhokapteeni Sami Pekkala taistelun tauottua.

Urhon kausi siis päättyi, eikä vielä tällä kaudella nähdä nousukarsintaa. Paikka olisi ollut lohkovoitolla tarjolla. Gladiaattorit eivät karsintapaikkaa ota vastaan, joten tästä lohkosta ei kukaan tänä vuonna karsintaan pääse.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy