ÄKS

Uudet #hiddenaanekoski -lähettiläät valittu kaudelle 2020-2021

14.05.2020 12:28
Äänekoskella tullaan tänä kesänä seuraamaan seitsemän uuden lähettilään retkeä omalla kotiseudullaan. Hakemusten joukosta valikoitui 7 henkilöä täysin erilaisten tarinoidensa ansiosta.

– Oli ihana nähdä, että hakijat olivat selvästi miettineet, mitä uutta Äänekoskesta he voisivat lähettiläinä kertoa muille ihmisille. Valinnassa painotettiin myös lähettiläiden jakautumista eri alueille äänesseudulla sekä mahdollisimman autenttista ja positiivista asennetta, matkailu- ja markkinointiasiantuntija Saana Peurasaari kertoo.

Uudet lähettiläät ovat: Simo Terävä, 21-vuotias äänekoskelainen maastopyöräilyharrastaja ja kilpailija. Heidi Hämäläinen, 40 -vuotias uusioperheen äiti ja perustason ensihoitajana. Amelia Turunen, 13-vuotias teatterin, katutanssin ja cheerleadingin harrastaja Mämmenkylältä. Anniina Hetesuo, 31-vuotias Äänekoskelle paluun tekevä äidinkielenopettaja. Riitta Koivisto, 27-vuotias ekologisia arvoja esiin tuova restonomiopiskelija. Siiri Lamminniemi, 15-vuotias luontokuvausta harrastava koululainen Sumiaisista. Olga Kolari, 31-vuotias äänekoskelainen runoilija ja muusikko.

-– Haluan tuoda sosiaalisessa mediassa esille, kuinka kaunis ja upea Äänekosken luonto ja sen tarjoamat liikuntamahdollisuudet ovat. Äänekoskella on helppo lähteä liikkumaan luontoon ja toivonkin, että somepäivityksilläni saan ihmiset entistä tietoisemmaksi upeista kohteista luonnossa, Simo Terävä toteaa.

Uudet lähettiläät tullaan esittelemään @visit_aanekoski Instagramissa ja Facebookissa sekä www.visitaanekoski.fi blogissa. 

Lähettiläät tulevat tänä vuonna esittelemään entistä enemmän vaihtoehtoisia tapoja viettää kesää ja kokea kaupunkia, koska lähes kaikki tapahtumat on peruutettu koronatilanteen takia. Lähettiläät aikovatkin tehdä kaikkensa, että kesästä tulee mielenkiintoinen lähimatkailun kesä. Yhteydenottoja on jo tullut yhteistyönä tehtävistä tempauksista ja tapahtumista, joista yksi on viime kesänäkin järjestetty #hiddenaanekoski -jahti, joka järjestetään 13.-19.7.2020.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy