ÄKS

Uusiutuva äänekoskelainen -kokeilu asukkaille ja yrityksille kestävään elämäntapaan siirtymisen tueksi

02.03.2021 10:22

Vihreä Uusiutuva Äänekoski -hankkeen Uusiutuva äänekoskelainen -kokeilu on suunnattu asukkaille ja paikallisille yrityksille.

 

Asukkaat  voivat ilmoittautua vapaaehtoisesti kokeilemaan kestävää elämäntyyliä hankkeen ja yhteistyökumppaneiden tuella. Laskemme ilmastolaskurilla omat hiilijalanjälkemme ja lähdemme miettimään kullekin taloudelle tai henkilölle omaa tavoitetta, jolla vähentää ympäristö- ja ilmastokuormitusta. Tavoite sovitetaan kunkin henkilön ja talouden tämän hetkiseen elämän tilanteeseen.

Kokeilussa on mukana yhteistyökumppaneina jo muiden muassa jätehuoltoyhtiö Sammakkokangas, Ääne-Hub sekä Lions Club. Koskela opisto on mukana tarjoamalla kestävän elämäntyylin teemaan sopivia kursseja hieman alennettuun hintaan. Mukaan otetaan vielä myös uusia yrityksiä. Onko omalla yritykselläsi palvelu tai tuote, jota haluat tarjota kokeilijoille?  Yrityksesi saa vastineena näkyvyyttä ja kenties uusia asiakkaita.

Osallisuus on kokeilussa avainasemassa ja yhteen hiileen puhaltaminen auttaa meitä arjen ratkaisuissa. Kokeilun tavoitteena on kehittää toimintamalli, joka soveltuisi mahdollisimman monelle. Mitä enemmän osallistujia on, sitä vaikuttavammat tulokset kokeilusta saadaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä tai Äänekoski Äppistä. Hankkeesta voit lukea lisää tästä.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy