Valion Äänekosken tehtaalla on käynnistynyt rakennustyö AURA® juuston kypsytyskellarien uusimiseksi. Hankkeessa rakennetaan 1400 m² uutta tilaa, jonne sijoitetaan Aura juuston homekypsytyskellarit. Korvausinvestoinnilla nykyiset kellarit uusitaan ja vahvistetaan AURA® juuston valmistuskapasiteettia tulevaisuudessa
Rakennustyöt ovat alkaneet huhtikuussa maanrakennustöillä, projekti valmistuu heinäkuussa 2023.
Pääurakoitsijana toimii Rakennusliike Seiska Oy.
Valio AURA® on yksi Valion vanhimmista brändeistä, ja se on Suomen rakastetuin sinihomejuusto jo vuodesta 1935. Valio AURA® on sinihomejuustojen selvä markkinajohtaja. Sitä on valmistettu Äänekoskella vankalla ammattitaidolla vuodesta 1968 lähtien.
– Valio AURA® valmistetaan perinteisen, yli 80 vuotta vanhan reseptin mukaan lähes alkuperäisen käsityövaltaisesti. Valion Äänekosken juustolassa AURA® kypsyy hitaasti juustomestarien tarkassa valvonnassa. Haluamme pitää suomalaisten rakastamasta AURA® sinihomejuustosta hyvää huolta vielä seuraavatkin 87 vuotta, kertoo Äänekosken tehtaanjohtaja Marko Palosaari.