ÄKS

Vappuaatto tuo Ääniä radioaalloille – tule kuulolle

30.04.2021 06:00 (muokattu 30.04.2021 10:34)

Äänekosken oma kulttuurivappuradiolähetys lähetetään ilmoille suorana tänään perjantaina – vappuaattona.

Mitä olisi vappu ilman tunnelmaan virittävää radio-ohjelmaa? Ääniä Festivaali lähettää suorana iloisen kulttuurivappuradion perjantaina 30. toukokuuta klo 14 alkaen verkkosivuillaan. Nettiradioaalloilla soitetaan paikallisten tekemää tai muuten Äänekoskeen liittyvä musiikkia sekä tehdään läpileikkausta monitaidefestivaalin musiikkitarjonnasta.

Vieraina on taiteilijoita tunnelmoimassa kevään saapumista.

– Me saadaan juuri vuoden 2020 kulttuuripalkinnoilla kiiteltyjä paikallisia tekijöitä. Muun muassa Suolahtea kappaleissaan fiilistelevä Ville Liekkinen saapuu kertomaan meille biisien tekemisestä, ja mukaan liittyvät myös Äänekosken Taidepuiston henki ja sydän eli Einari Tarvainen ja Outi Pantsar, radiota juontava, festivaalin ohjelmatuottaja Mimi Steffansson kertoo.

Vapputunnelman kruunaa pubivisojen isäntänä tunnettu Teppo Seppänen, joka vetää vappuvisailun kuuntelijoille.

– Tässä on festivaalin rakentaminen juuri kiireisimmillään mutta haluttiin pysähtyä hetkeksi nauttimaan kevään saapumisesta ja kutsua vapun viettoon mukaan myös äänekoskelaiset, Ääniä Festivaalin vastaava tuottaja Jasu Rossi sanoo.

Ohjelmassa kuullaan vapputerveisiä Ääniä Festivaalin ystäviltä, ja studioon on kutsuttu myös monitaidefestivaalin kesän 2021 pääyhteistyökumppani eli Äänekosken kaupunki. Kaupungin vs. vapaa-aikajohtaja Jupe Pohjolainen ja tuore matkailu- ja markkinointiasiantuntija Milla Hytönen saapuvat kertomaan omista vapputraditioistaan.

Osallistu ohjelman tekemiseen laittamalla WhatsApp-viestiä radiostudioon numeroon 050 9114731 perjantaina 30.4. klo 14 alkaen. Voit myös lähettää ennakkoon omat vapputerveisesi tekstimuodossa tai nauhoitettuna.

Kuuntele lähetystä osoitteessa www.aaniafestivaali.fi

Ääniä Festivaali 26.7.–1.8.2021 Äänekoskella

Tällä palstalla kirjoitetaan säännöllisesti taiteesta ja kerrotaan uudenlaisesta monitaidefestivaalista. Ääniä Festivaalia tehdään paikallisesti, kaikille, yhdessä ja intohimolla.

Tapahtumaa järjestävät paikalliset Kulttuuri- ja mediaosuuskunta Pukkimäki Osk ja Äänekosken rockmusiikin yhdistys Ärmy ry. Äänekosken kaupunki on tapahtuman pääyhteistyökumppani vuonna 2021. Ääniä Festivaali toimii voittoa tavoittelemattomasti ja kestävän kehityksen periaatteita vaalien.

Seuraa tapahtuman rakentumista sosiaalisessa mediassa ja yhteistyökumppanimme ÄKSän sivuilla.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy