ÄKS

Viljo´s Ice Bar antaa vauhtia jäähallin katsomoon

25.08.2020 15:30
Vijo´s Ice Barista on melkoisen hyvät näkyvyydet koko kaukaloon.

Tällä viikolla  vietetään Suolahdessa  jäähallin avajaisia, kun keskiviikkona pelataan harjoitusottelu Urho vastaan D-kiekko, ja perjantaina 28.8. päästään tositoimiin, kun JYP kohtaa Pelicansin parissa tunnissa loppuunmyydyssä matsissa. Katsojille sekä pelaajille varsin jännittäviä hetkiä siis luvassa, mutta niin jännittää myös ravintoloitsija Matti Leppänen, joka aukaisee jäähallille ravintolan, joka kantaa nimeä Viljo´s Ice Bar! 

 

Ravintoloitsija Matti Leppänen kertoo, kuinka korona pisti varovaiseksi uusien investointien ja muun ohjelmatarjonnan suhteen. Leppänen kertoo, kuinka hänelle tarjottiin mahdollisuutta tulla tuomaan anniskelua jäähallille pitkin hallin suunnittelua ja rakentamista.

– Kun tulin paikalle, olin heti myyty. Tiesin, että hallista on tulossa upea, mutta lopputulos yllätti täysin, Matti Leppänen sanoo.

Viljo´s Ice Bar sijaitsee hallin toisessa päädyssä, kolme metriä jään pinnasta ja reilun parin metrin päässä päädystä. Lasikaide ja esteetön näkyvyys mahdollistavat pelin katsomisen anniskelualueeltakin käsin.

– Tämä on erinomainen paikka katsoa kiekkoa, Leppänen vinkkaa.

Viljo´s Ice Barissa on 299 anniskelupaikkaa ja huimat 300 neliömetriä. Koronatilanteen ollessa vielä vaiheessa, tulee valtioneuvoston antamien säädösten mukaan jokaisella asiakkaalla olla oma istuin sekä pöytäpaikka.

– Suljimme Majakan viikonlopun päätteeksi, ja tuomme sieltä tarvittavia tuoleja sekä pöytiä. Tulevaisuudessa on tarkoitus rakentaa niin sanottuja pystypöytiä, jossa on helppo fiilistellä matsin käänteitä, Leppänen sanoo.

Anniskelutilaan on rakennettu myös baaritiski, josta saa nestemäisiä nautintoaineita, niin hanatuotteita kuin drinkkejäkin.

– Valikoima tulee olemaan sama, kuin Viljoksissa yleensäkin.

Henkilökuntaa ei Leppäsen ole tarvinnut rekrytoida lisää. Viljoksen henkilöstöllä pystyy pyörittämään myös jäähallin baaria.

– Tähän tietoon on Urholla 12 kotiottelua ja play offit päälle, ja baari on tietenkin avoinna otteluiden aikaan. Vielä ei ole allakkaan laitettu muita otteluita, mutta tarvittaessa olemme paikalla, Leppänen vinkkaa.

ÄKS tavoitti Leppäsen täydessä työn touhussa, kun mies puuhasi hallilla kahdeksan vuotta vanha Viljo´s paita päällä.

– On jännä fiilis, kun pääsee rakentamaan aivan uutta, ja aloittaa aivan puhtaalta pöydältä. Majakka sekä kolme muuta Viljosta ovat syntyneet entisten ravintoloiden perustuksille, ja nyt tässä uudessa ei ole perinteitä olemassa. On upeaa päästä rakentamaan aivan uutta baaria, Matti Leppänen iloitsee.

Jäähallissa toimii myös Urhon ylläpitämä kioski, josta saa tuttuja kioskituotteita.

– Viljo´s Ice Barin aukioloaikoja voi seurata Facebookista ja Instagramista, Leppänen vinkkaa.

Vielä on homma vaiheessa, mutta pian on valmista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUStoimitus@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945
Riina Nygrén
toimittaja 050 337 0028

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
Max Steffansson – ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy