ÄKS

Yläkoulut ja toinen aste jatkavat lähiopetuksessa – Harrastustoimintaan ei lisärajoituksia

03.03.2021 13:30

Äänekosken kaupungin koronajohtoryhmä on 3.3.2021 linjannut KSSHP:n koronanyrkin linjausten mukaisesti, että toisen asteen lähiopetus voi jatkua Äänekoskella.

 

Myös yläkoulut (luokat 7. – 9.) jatkavat lähiopetuksessa. Mikäli paikallinen tartuntatilanne ja/tai aluehallintoviranomaisen määräykset sitä edellyttävät on Äänekosken kaupungilla valmius siirtyä etäopetukseen nopealla aikataululla. Kouluissa on edelleen tärkeä noudattaa voimassa olevia suosituksia maskien käyttöön, käsihygieniaan ja turvaväleihin liittyen. Tilanteen kehittymistä seurataan päivittäin.

Harrastustoimintaan ei lisärajoituksia – nykyisten rajoitusten voimassaoloa jatketaan 14.3. saakka

Harrastustoiminnan osalta Äänekosken kaupunki odottaa edelleen valtion viranomaisten tarkempien ohjeita ja päätöksiä liittyen valtioneuvoston linjauksiin.

Äänekosken koronajohtoryhmä on linjannut 3.3.2021, että Äänekosken kaupunki ei tällä hetkellä lähde kiristämään harrastustoimintaan liittyviä rajoituksia vaan jatkaa olemassa olevien rajoitusten voimassa oloa 14.3.2021 saakka.  Mikäli paikallinen tartuntatilanne ja/tai aluehallintoviranomaisen määräykset sitä edellyttävät on Äänekosken kaupungilla valmius rajoittaa nopealla aikataululla kaupungin kulttuuri- ja liikuntatiloissa tapahtuvaa harrastustoimintaa. Tilanteen kehittymistä seurataan päivittäin.

Harrastustoiminnan järjestäjän on kiinnitettävä erityistä huomiota koronaturvallisuuden noudattamiseen ja sen valvontaan. Kaikessa harrastus- ja kilpailutoiminnassa on jatkettava kaikkia mahdollisia varotoimia, jotta koronavirus ei pääse leviämään niiden kautta.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

 

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

 

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy