ÄKS

Yli kaksimetrinen maajoukkuemies Huiman haaviin

22.05.2024 09:10
Channick Nkoma on 26-vuotias 203 -senttinen voimapakkaus ©2023 Emily Miller

Channick Nkoma saapuu Äänekoskelle Floridasta.

 

– I really cant wait to be part of the team, kommentoi Channick Nkoma tuoreeltaan miehen tultua tavoitetuksi kotonaan Floridassa.

Huiman edustuskoripallojaosto on jo jonkin aikaa sitten aloittanut valmistelut kohti uutta pelikautta. Ensimmäinen isompi palanen loksahti kohdalleen kun kotimaansa Gabonin passilla liikkuva Nkoma raapusti nimensä sopimuspaperiin. Nkoma on 26-vuotias 203-senttinen voimapakkaus, jonka vahvuudet ovat korinaluspelaaminen, suunnanmuutospeli ja heitot keskietäisyydeltä sekä levypallot, mies kertoi haastattelussa. Nkoma on syntynyt Ranskassa, muuttanut Gaboniin, kasvanut siellä ja pelannut viimeiset 4 kautta yliopistokoripalloa. Miehen viime kauden seura oli University of West Florida. Lunta mies kertoi nähneensä Ranskassa sekä Pennsylvaniassa, joten täysin talvea kokemattomana mies ei saavu kylmään pohjolaan. Channick on mennyt hiljattain naimisiin, joten myös yhdysvaltalainen puoliso saatettaneen nähdä kauden aikana Äänekoskella.

– Haimme joukkueeseen korinalusvoimaa, mitä jäi viime kaudella puuttumaan. Nkoma on vahva korinalla ja keskietäisyyksillä sekä levypalloissa. Syksyllä ennen kauden alkua mies osallistuu vielä Gabonin maajoukkueen harjoitteluun ja peleihin ennen saapumistaan Äänekoskelle,  kommentoi Huiman valmentaja Tommi Koskinen.

Joukkueemme on jo päässyt harjoittelemaan hyvin parisen viikkoa ja tämän hetken tilanne näyttää hyvältä.

– Kotimainen osastomme säilynee varsin hyvin kasassa, Koskinen sanoo.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy