ÄKS

Yrittäjäjuhlassa palkittiin Vuoden Yrittäjä ja puhuttiin yrittäjäasiaa

27.11.2021 18:48

Äänekosken Yrittäjien vuotuinen yrittäjäjuhla vietettiin pienesti mutta juhlallisesti Willessä. 

 

Koronan vuoksi jäi juhla viime vuodelta väliin. Perinteisesti Konneveden Yrittäjien kanssa yhdessä vietetty juhla on rajoitusten vuoksi jäähyllä, mutta tunnelma oli lämmin äänekoskelaisten omassa juhlassa.

Illan kohokohta on Vuoden Yrittäjän valinta. Se kun pidetään salassa julkistukseen saakka. Huolto Harpent Oy sai kunnian vastaanottaa vuoden 2021 yrittäjäpalkinto.

– Hyviä syitä on useitakin, muutamia nostoja toimikunnan kommenteista, kertoi Jussi Kangas valinnasta. Huolto Harpent on kasvollista perheyrittäjyyttä parhaimmillaan sillä koko perhe on mukana yritystoiminnan pyörittämisessä. Liiketoiminta onkannattavaa liiketoimintaa joka vakiinnuttanut paikkansa Äänekoskella. Yritys ei ole pysähtynyt paikoilleen vaan yritystä on kehitetty aktiivisesti investointeja kaihtamatta. Yritys täydentää Äänekosken palvelutarjontaa monella tavalla, sillä saman katon alta löytyy liikenneasema, IKH, pienkonemyynti, pienkonehuolto, Kotipizza ja Rolls, elinvoimajohtaja Sari Åkerlund luetteli.

Paikallisten suussa yritys tunnetaan Torikadun Shellinä jonka palvelukokonaisuus saman katon alla on muodostaa tärkeän kohtaamispaikan Äänekosken keskustassa.

– Ja mikä tärkeintä,  palvelu pelaa!

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy