ÄKSän ja Kesport Niskasen suuri jouluapukeräys alkaa taas!


Äänekoskelle vakiintunut ÄKSän ja Kesport Niskasen jouluapukeräys tulee taas!

Joulu on antamisen juhla, tule mukaan helpottamaan vähävaraisten joulua. 

 

Joulun aikaan on monessa taloudessa eurot tiukassa. Lisäpaineita aiheuttavat usein myös talviharrastusvälineiden hankinta. Murheita helpottamaan tulee jo vankaksi perinteeksi muodostunut jouluapukeräys. ÄKS, Kesport Niskanen ja Äänekosken seurakunta järjestävät jälleen joulukeräyksen äänekoskelaisille vähävaraisille perheille.

Joulukeräys alkaa Kesport Niskasella ja ÄKSässä maanantaina 11. marraskuuta ja päättyy maanantaina 9. joulukuuta.

Lahjoitukseksi kelpaavat urheiluvälineiden lisäksi lelut, pelit, villasukat, kirjat, joulukoristeet, lahjakortit ja vaikkapa joulusuklaat. Vaatelahjoja emme ota mielellämme vastaan. Kaikkien lahjoitettavien tavaroiden tulee olla siistejä sekä ehjiä ja harrastusvälineiden turvallisia.

– Sellaisia lahjoituksia, joista itsekin voisi itsekin ilahtua jouluna! ÄKSän ja Niskasen joulutontut muistuttavat.

Lahjoitukset lajitellaan tarkasti ja toimitetaan Kirkon Olkkariin, jossa seurakunnan vapaaehtoiset jakavat lahjoitukset eteenpäin äänekoskelaisille vähävaraisille perheille. Jako tapahtuu 16. joulukuuta ja päättyy 18. joulukuuta.

– Lahjoitukset voi hakea lähetteellä, jonka saa diakoniatoimistosta, sosiaalitoimesta tai perhetyöntekijöiltä, diakoni Erkki Tourunen kertoo.

Kaivelle siis kätkösi, kaappisi ja varastosi ja tuo hyväkuntoiset tavarasi lahjoituksena ÄKSään tai Kesport Niskaseen eteenpäin toimitettavaksi. Lahjoituksesi vastalahjaksi saat roppakaupalla joulumieltä!

Kesport Niskasen ja ÄKSän jouluapukeräys 11.11. – 12.12.2019

Lahjoituksia otetaan vastaan:

Kesport Niskanen ma-pe 9–18, la 10–15

ÄKSän toimitus Torikatu 4, ma-to 9–13

Vastaa