Cordon Bleu -tunnustusta Äänekoskelle


Anne Rantanen (oik.), Pertti Asikainen, Juha Lehtonen, Joni Sippola sekä Kirsi Porkkala. Kuva: Martti Lehtinen

Anne Rantanen palkittiin Cordon Bleu -ammattikunnan tunnuksella.

 

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston lehtori Anne Rantanen palkittiin Cordon Bleu -ammattikunnan tunnuksella kiitokseksi aktiivisesta yhdistystoiminnasta. Suomen Keittiömestarit ry:n liittopäivillä Tampereella 8.-9. helmikuuta 2020 Cordon Bleu -palkinnon saivat myös Juha Lehtonen sekä Joni Sippola, ja Kultaisen Cordon Bleun pokkasi Pertti Asikainen.

Kannattajajäsenen pronssisen Cordon Bleun sai Kirsi Porkkala kiitoksena pitkäaikaisen suomalaisen ruokakulttuurin vaalimisesta ja koko ammattikunnan hyväksi tehdystä aktiivisesta työstä.

Venäjän federaation Keittiömestariyhdistyksen presidentti Victor Belyaev toi niinikään tervehdyksensä 70-vuotiaalle Suomen Keittiömestarit ry:lle. Juhlaillallisen yhteydessä hän luovutti Venäjän korkeimman kulinaarisen mitalin Suomen Keittiömestarit ry:n entiselle puheenjohtajalle, äänekoskelaiselle opetusneuvos-keittiömestari Martti Lehtiselle sekä nykyiselle puheenjohtaja Ulla Liukkoselle tunnustuksena yhteistyöstä.

Venäjän korkein kulinaarinen mitali tunnustuksena yhteistyöstä Suomen Keittiömestarit ry:n kanssa. Kuva: Martti Lehtinen

Vastaa