Heijastinkampanjan voittajalta täydellinen suoritus


Kuvassa voittajaluokka Suolahden yhtenäiskoulun 5A. Kuva: Kirsi Lehtonen

Marraskuussa pidetyn Säilyke Herttuan Mikko Somiskan sponsoroiman heijastin- ja pyöräilykypäräkisan palkinnot jaettiin Suolahden yhtenäiskoululla.
Säilyke Herttuan lanseeraama heijastinkampanja järjestettiin Suolahdessa jo neljättä kertaa. Kampanja on laajentunut myös viheralueiden muille kouluille, joissa palkinoja sponsoroimassa ovat Hujakon Taksi ja Keski-Suomen Lattiapinnoite.
 
– Voiton tasaisessa kisassa saavutti Eeva Pitkälän 5A-luokka uskomattomalla 100 prosentin aktiivisuustuloksella, apulaisrehtori Tapio Saaristo kertoo.
Toinen sija jaettiin kolmen luokan 1B, 3B ja 5C kesken 99 prosentin  aktiivisuudella.
 
Säilyke Herttualta saadut rahalliset palkinnot jaettiin käytettäväksi mahdollisiin leirikoulureissuihin tai muuhun opettajan ja luokan valitsemaan kohteisiin.
– Tämän lisäksi Mikko Somiska lupasi antaa pienet erikoispalkinnot erityistä näkyvyyttä osoittaneille oppilaille, Saaristo lisää.
 
Säilyke Herttua antama potti on 500 euroa sekä 700 kappaletta heijastimia, jotka jaettiin oppilaille ennen kampanjan alkua.

Vastaa

  1. 4711

    Suuret Kiitokset Mikolle ja muillekin sponsoreille! Turvallisuuteen ja liikenteessä näkymiseen pitää kiinnittää huomiota.

    Vastaa