Hirvimäen asuntoalue ensiesittelyyn – myynnissä 60 omakotitalotonttia


Hirvimäki on Hirvaskankaalla sijaitseva uusi asuntoalue, jossa Crystone Oy:llä on myynnissä 60 uutta omakotitalotonttia. Hirvimäkipäivässä lauantaina 11.5. klo 10-16 alue on ensiesittelyssä.

 

Äänekosken kaupungin edustajat ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin kaavoituksesta ja kaupungin palveluista. Paikalla on myös rakentamisen ammattilaisia opastamassa ja antamassa tietoa, sekä esittelemässä uusia tuotteita.

– Hirvimäkipäivä on tapahtuma, jossa on mukavaa menoa koko perheelle. Kahvitarjoilu, makkaranpaistoa ja arvonta. Esittelyssä on myös viisi Hokkasen Betonituote Oy:n rakentamaa omakotitaloa, jotka tulevat myyntiin, tiedotteessa kerrotaan.

Hirvimäen alue sijoittuu noin kilometrin verran Hirvaskankaan liittymästä Uuraisille päin. Kilometrin päässä alueesta sijaitsee Hirvaskankaan liikenneasemat, jotka palvelevat 24/7. Jyväskylään ajaa puolen tunnin verran, lentokentälle ja Äänekosken keskustaan noin 10 minuuttia. Koiviston tänä vuonna valmistuva uusi hirsirakenteinen kyläkoulu sijaitsee 4 kilometrin päässä. Hirvimäellä asuvat lapset kuljetetaan kouluun kaupungin toimesta.

Hirvimäen alue sijaitsee keskellä upeita luontoretkeilykohteita. Alueella on useita hyvin hoidettuja laavuja, luontopolkuja ja nähtävyyksiä. Kapeenkoskella on hyvät mahdollisuudet virkistyskalastukseen, retkeilyyn ja muihin aktiviteetteihin. Koivistossa toimii aktiivinen kyläyhdistys, joka mm. ylläpitää luontoretkeilykohteita ja alueen historiasta kertovaa Museotietä, sekä järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia kyläläisille.

Vastaa