Jari Halttunen hyppäsi keskustan kelkkaan


Jari Halttunen allekirjoittaa nimensä keskustan valtuustoyhmään. Leila Lindell ja Matti Tiusanen todistavat tilannetta.

Perussuomalaisista kaksi vuotta sitten pesäeron ottanut Jari Halttunen päätti pohdinnan jälkeen siirtyä keskustan valtuustoryhmän riveihin. 

 

Jari Halttunen kertoo, kuinka kulunut kaksi vuotta on ollut yksinäistä politiikan puurtamista.

– Ei ole tarvinnut kenenkään kanssa riidellä, toisaalta ei ole saanut myöskään ajatuksilleen ryhmän tukeakaan, Halttunen nauraa.

Vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajan ja tulevan tulevan kaksivuotisen kaupunginhallituspaikan nyt menettänyt Halttunen sanoo, että keskustan jäsenkirjan hankinta on vielä harkinnassa.

– Monet keskustapuolueen arvot ovat sellaisia, jotka voin allekirjoittaa. Valtuustossa keskustalaiset ovat olleet hyviä ja keskustelevia kumppaneita, joten ryhmään siirtyminen on siinä mielessä helppoa. Arvostan Leila Lindellin rautaista kokemusta poliitikkona, Halttunen sanoo.

Matti Tiusanen ja Leila Lindell ottavat Halttusen avosylin vastaan. Halttusen mukaan tulo kasvattaa valtuustoryhmää yhdeksän-päiseksi.

– Jarilla on vahvaa osaamista päätöksenteossa. Tarvitsemme erilaisia näkemyksiä, ja Jari tuo sitä tullessaan, Lindell sanoo.

Marke Tuominen sanoo, että vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajuus on perussuomalaisten paikka.

– Uskon, että tänään valtuustossa nuijitaan, kuka paikalle istuu.

Vastaa

 1. Rasvakaapeli

  Mahtaa 4 vuoden päästä harmittaa kun Persut on isoin puolue, ehkäpä puolue vaihtuu taas..

  Vastaa
 2. Kukaan ei voi korvata, niin on hyvä päättäjä ja innovaattori

  Sitä on vaan pysyttävä pääkallon paikalla keinolla millä hyvänsä. Asiantuntija?? mieli vaihtuu sen mukaan kuka tarjoaa paikkaa ja kokouspalkkiot taas juoksee tilille.

  Vastaa
 3. Pekune

  Hyvä päätös Halttuselta. Jokainen Persuista poistunut on tehnyt fiksun valinnan.

  Vastaa