Joulumantelin 7. luukku: Kolmas Aalto – Jouluna lunta


Valkea maa ja lapsuuden joulun tunnelma. Niistä on Kolmannen Aallon joulu tehty. Joskus syksyn sateissa kun päätettiin osallistua Joulumanteliin, niin päätettiin että tehdään samalla vaivalla joulusingle.

 

Laulut nauhoitettiin marraskuussa livenä Äänekosken nuokkarilla Oulin Pekan hellässä huomassa. Tätä juttua lukiessasi Lahjaton joulu -niminen single pitäisi jo löytyä muun muassa Spotifysta, Apple Musicista ja muilta vastaavilta digialustoilta.

Single sisältää kaksi punk-henkistä joululaulua. Tässä kuunneltavana olevan biisin lisäksi singleltä löytyy Tainan tulkitsema ja allekirjoittaneen sanoittama Lapsuuden joulu -niminen herkkä laulu, joka kertoo sen mikä allekirjoittaneen mielestä on joulussa tärkeintä.

Joulumanteliin valitsimme Jannen säveltämän ja sanoittaman Jouluna lunta -nimisen korvamadon. Mielettömän hieno biisi soittaa ja kertsi jää kertalaakista päähän kupolia kiertämään. Toivotaan yhdessä, että tänä jouluna me kaikki saamme nauttia taianomaisesta lapsuuden joulujen tunnelmasta, valkoisten hankien luodessa hämyisää valoaan jouluyöhön.

Jouluterveisin: Junnu, Kolmas Aalto

Sävellys, sanoitus: Janne Poikolainen
Taina Laitinen: basso, taustalaulu
Junnu Pellinen: kitara

Janne Poikolainen: laulu, kitara koskettimet, taustalaulu

Sami Väisänen: rummut

Pekka Ouli: tamburiini, taustalaulu

Äänitys, miksaus: Pekka Ouli Video: Taina Latinen

 

 

 

Vastaa