Koiviston Kipinälle jenkkivahvistus!


Koiviston Kipinä valitse Anton Gillin.

Yhdysvaltalainen Anton Gill (25 v., 191 cm) saapuu vahvistamaan Kipinän takakenttää.

 

Gill pelasi lukioajan samassa joukkueessa nykyisin kovia tilastoja NBA:ssa Charlotte Hornetissa tekevän Terry Rozierin kanssa. He olivat tällöin joukkueen parhaat pistemiehet.
Lukiosta tuttu kaksikko siirtyi kivikovaan Louisvillen yliopistoon pääsarjatasolle (NCAA). Samassa joukkueessa pelasi myös toinen tällä hetkellä vahvasti NBA:ssa esiintyvä Montrezl Harrell.

Viime kesän Gill pelasi Kanadassa CEBL-liigaa samaan aikaan muun muassa Korisliigassa tällä hetkellä operoivan Seagulssien Trae Bell-Haynesin kanssa. Gillin pistekeskiarvo oli vähän parempi kuin Bell-Haynesin.
Viime syksyksi Gill hankittiin välieriin Dominikaaniseen tasavaltaan, missä hän pelasi 4 peliä 9 pisteen keskiarvolla.

– Meillä oli katsottuna kolme hyvää vahvistusta, joista päädyimme Antoniin. Odotamme hänestä johtajaa kentälle ja myös sen ulkopuolelle. Ennen kun mies on Äänekoskella ja nähty treeneissä, vasta sitten tiedetään, millainen pelaaja ja persoona on kyseessä, tuumaavat Joni Hautsalo ja Sami Mäntymaa.

Kuva: Anton Gill, lähde Koiviston Kipinän Facebook

Vastaa

 1. Huimafani

  Hienoa. Täytyy olla iloinen seuran puolesta hankinnasta ja panostuksesta. Toivotaan että kantaa 1.Divariin asti. Toivottavasti menee pelaamalla sinne, toisin kuin siellä pelaava Huima joka ei tänäkään päivänä pelaisi siellä ilman Koripalloliiton lahjoittamaa villikortti paikkaa.

  Vastaa
  1. Sivustaseuraaja

   Huima pelaa tällä hetkellä aika hyvää kautta, joka on osoitus siitä, että kuuluvat sarjaan, jossa he tällä hetkellä ovat. En tiedä mitä järkeä on yrittää saada toinen joukkue samalla paikkakunnalla samaan sarjaan. Pitäisikö tehdä yhteistyötä.

   Vastaa
   1. Petteri Nieminen

    Ei Huimalaisten kanssa voi tehdä yhteistyötä.Ei Huimalaisille käynyt että olis tehty ensilumen latu Äänemäkeen ja hyödynnetty siellä olevaa lumitykkiä pitää saada oma veronmaksajien rahoilla liikuntapuiston!

    Vastaa
  1. Urheilua seuraava

   Yrittääkö? Eihän siitä kirjoiteta? Vai tarkoittaako ulkomaalaispelaajan tulo joukkueeseen automaattisesti sitä? Koris ei oma laji, joten kysyn vaan. Joko tai ei, mutta ainakin tuo mielenkiintoista väriä (ehehe) paikalliseen koripalloon.

   Vastaa
  2. Tyttö

   Jenkkihankinnasta Kipinälle ei hyvää seuraa. Omat pelaajat istuu penkillä ja rahaa palaa.

   Vastaa
  3. Nyt rupesi huimaamaan.

   Greg Logins pelasi huimassa tuolloin. Pelannut SM-sarjassa hyvin ottein. Taisivat hävitä Kiimingille vieraissa, jos en väärin muista. Onneksi on villikortti.

   Vastaa
  4. ???

   Tätä minäkin ihmettelen. Ennen aikaan 2 divarit olivat kovempitasoisia kuin nykyinen 1b. En jaksa käydä katsomassa huiman pelejä juuri tämän takia.

   Vastaa
  5. Huimafani

   On sen verran kovempaa pelimiestä tuossa Kipinän porukassa että ei tarvitse treenata enempää. Huimassa treenaavat 4-5 kertaa viikossa, siitä huolimatta puolet joukkueen pelaajista ei taho oikein pärjätä edes Keski-Suomen harrastaja sarjassa. On hyvä että seuroilla on kilpalua ja pelaajat voivat itse valita missä pelaavat resurssien ja mahdollisuuksien mukaan. Eivät kaikki jaksa treenata, istua bussissa, käydä Helsingissä suihkussa istuttuaan 40 min. vaihtopenkillä.

   Vastaa
    1. C4m3lto3

     No mutta on sinne kuitenkin monenlaista pompottelijaa mahtunut näköjään. Ei mahtuisi kipinänkään rosteriin.

     Vastaa