Konginkankaan joulu avataan tänään sunnuntaina


Viime vuonna pukki saapui Konginkankaalle mönkijällä, nähtäväksi jää, millä pelillä tänään paikalle saavutaan, ja onko muori ennättänyt matkaan?

Konginkankaan joulunavaus toteutetaan  kanssa yhteistyössä Konginkankaan kyläyhdistyksen, Elämänlangan tilan, seurakunnan, koulun, Reimarin tuvan, Kömin Killan ja eri yhdistysten ja toimijoiden kesken. 

 

Konginkankaan joulunavaus on pistetty kokonan uusiksi. Koulun pihassa järjestetään joulunavaustapahtuma ja myyjäiset, lisäksi on monenlaista tapahtumaa pitkin päivää.

– Koulun piha-alueelle ovat myyjät tervetulleita myymään tuotteita. Ei paikkamaksua, Konginkankaan joulunavaustoimikunnasta toivotetaan. 

Joulupukki saapuu paikalle noin klo 15. Noin, sillä koskaan ei voi tietää, minkälaisella pelillä Joulupukki Konginkankaalle saapuu. 

Kirkonkylän kulmilla tapahtuu paljon muutakin. Jotta jaksetaan odottaa pukin tuloon asti, kannattaa piipahtaa Reimarin Tuvalle jouluiselle lounaalle. Reetta ja Esko ovat kattaneet pöydän punaiseksi klo 11 alkaen. 

Eläinhoitola ja eläinten turvakoti Elämänlangan tilalle pääsee tutustumaan kello 12-16 välisenä aikana. Museokin on avoinna, ja siellä pääsee katsomaan menneen ajan meininkiä. Kirkossa järjestetään perhemessu, ja lisäksi seurakunta myy puuroa, kahvia ja pipareita seurakuntatalolla klo 14 alkaen lähetystyön hyväksi

Konginkankaan joulunavaus su 1.12.

Reimarin jouluinen lounas klo 11 alkaen

Elämänlangan tilalla avoimet ovet 12-16

Koulun pihapiirissä joulutapahtuma ja myyjäiset klo 14-16

Jumalanpalvelus kirkossa 13-14, perhemessu

Museo avoinna 14-16

Vastaa