Koronavirus: Ravintola Killinki sulki ovensa toistaiseksi


Killingin Anna sulki ovet toistaiseksi. Arkistokuva.

Ravintoloiden aukiolot puhuttavat kansaa ja mietityttävät päätöksentekijöitä. Korostamme, että näinä aikoina myös asiakkaalla on vastuunsa: vaikka ravintola olisi auki, se ei tarkoita sitä, että sinne on mentävä sankoin joukoin. 

 

– Valloillaan olevan tilanteen takia on ollut mietintämyssy syvällä päässä, ja olen todella huolissani sekä kanssaihmisistä, etenkin riskiryhmäläisistä siinä missä Killingin taloudellisesta pärjäämisestä, mikäli asiakaskato yltää tänne pikkukylälle asti, kertoi ravintoloitsjia Anna Mankisenmaa vielä pari päivää sitten.

Killingin aukioloaikoja on jo koronavirusuutisten etenemisen myötä supistettu. Tulevan viikonlopun kovasti odotetut 50-vuotisjuhlat pistettiin jo jäihin ja siirrettiin myöhäisempään ajankohtaan.

Killingin Facebook -sivuilla kerrotaan, että ravintola sulkee nyt ovensa toistaiseksi.

– Haikein mielin ilmoitan, että Killinki suljetaan toistaiseksi. Toivottavasti tulette ja tuette taas sitten kun toiminta käynnistetään, Mankisenmaa sanoo.

Tsemppiä yrittäjälle! 

Vastaa

  1. Petteri Nieminen

    Hienoa ja vastuullista toimintaa samoin Äänekoskella Pub Markus toimii samoin.Toivottavasti muut baarit seuraavat esimerkkiä jos eivät ihmisten pitäisi itse älytä ja olla menemättä ravintoloihin.Terveisin Petteri Perussuomalainen.

    Vastaa