Koskela saa uuden opetustilan Suolahden keskustaan


Terapiatalo tyhjenee, kun viimeisetkin keramiikkaryhmät siirtyvät uusiin tiloihin.

Koskela on saanut uuden opetustilan Suolahden keskustaan osoitteeseen Kisakatu 4. Uuden tilan nimikilpailu on parhaillaan käynnissä.

Toiminta uusissa tiloissa alkaa helmikuun loppuun mennessä. Esimerkiksi vuosia Suojarinteen Terapiatalolla toimineet keramiikkaryhmät aloittavat uusissa tiloissa heti alkuvuodesta.

– Nyt pitää Terapiatalolta viimeistenkin ryhmien siirtyä pois. Halusimme, että keramiikan kestoryhmät säilyvät Suolahdessa, joten tämä keskustan tila on aivan täydellinen, kädentaitoaineiden suunnittelija Sirpa Hasa kertoo.

Vanhan poliisitalon alakerrassa voidaan keramiikan lisäksi järjestää myös muita kädentaito- ja taideaineiden kursseja. Kisakadun tilojen toivotaan olevan käyttövalmiit tammikuun puoleenväliin mennessä, mutta toden teolla toiminta käynnistyy pikkuhiljaa.

– Ensimmäisenä siellä järjestetään makramee-lauantaikurssi 18. tammikuuta. Tieto tuli nyt sen verran viime tipassa, ettemme ihan kaikkia kursseja saa sinne siirrettyä, mutta ensi syksynä varmasti tiloissa on enemmänkin kursseja, Hasa toteaa.

Vaikka Terapiatalolta poistuminen lopettaa pitkän aikakauden Koskelan kurssitarjonnassa, uusi tila mahdollistaa paljon. Sijaintina keskustan läheisyys on myös ehdoton plussa.

– On hienoa, että saamme pysyvän tilan, jossa saa näkyä tekemisen meininki. Hengeltään tämä on ihan uusi tekemisen tila, ja toivottavasti se fiilis siirtyy myös opiskelijoihin, Sirpa Hasa riemuitsee.

Juttua päivitetty kello 10.07: Korjattu tiedotteen väärä osoite.

Vastaa