Koskelan kuvataidekoulussa on vielä tilaa uusille oppilaille


Arkistokuva.

Taiteen perusopetusta järjestetään tällä lukukaudella pitkästä aikaa myös Suolahdessa, Konginkankaalla ja Sumiaisissa.

 

Koskelan kuvataidekoulun syyslukukaudelle mahtuu vielä oppilaita. Kuvataidekoulun ryhmiä on perustettu pitkästä aikaa Suolahteen, Konginkankaalle ja Sumiaisiin. Ideana on, että lapset ja nuoret voivat harrastaa mahdollisimman lähellä kotiaan. Lisäksi opetusryhmiä on Äänekoskella.

Koskelan kuvataidekoulu (ent. Kukkulan kuvataidekoulu) tarjoaa kuvataiteen perusopetusta 5-20-vuotiaille lapsille ja nuorille Äänekoskella. Opetusryhmiä on tarjolla Äänekosken Koulunmäen koulun ja Teken päiväkodin lisäksi 7-9-vuotiaille Suolahden, Konginkankaan ja Sumiaisten kouluilla. Ryhmät kokoontuvat iltapäivisin lukuvuoden (2.9.2019-11.5.2020) aikana. Ryhmissä on vielä runsaasti vapaita paikkoja uusille oppilaille.

Taiteen perusopetusta ei ole ollut muutamiin vuosiin saatavilla Äänekosken taajamissa, mutta nyt Koskelan kuvataidekoulu haluaa tarjota mahdollisuuden harrastamiseen lähellä kotia. Saavutettavuus on tärkeää, jonka vuoksi opetusta tuodaan lähelle osallistujia. Taiteen perusopetuksen parissa lapsi tai nuori oppii luovuutta, ajattelun taitoja sekä pitkäjänteisyyttä. Opetus on sidottu valtakunnalliseen opetussuunnitelmaan.

Kuvataidekoulun opinnoissa painotetaan tekemisen, kokeilun ja ilmaisun iloa. Vaikka opetus on vuosittain etenevää ja tavoitteellista, voi uuden harrastuksen aloittaa ilman aiempaa kokemusta. Materiaaleihin, välineisiin ja kuvataiteeseen tutustutaan kokeilevalla asenteella.

Tällä lukuvuodella opettajana on aloittanut kuvataiteilija ja taidekasvattaja Katri Piri. Hän aikoo tuoda opetukseen ajanmukaisia teemoja sekä moninaisia materiaaleja. Kuvataidekoulussa käytettävät välineet ja materiaalit sisältyvät lukukausimaksuun.

Ilmoittautumiset ryhmiin osoitteessawww.koskelansetlementti.net tai asiakasneuvontaan p. 0400-115360

Vastaa