Koskelassa tarjolla kotiseuturetkeilyä konkareiden opastuksella


Sini ja Pete opastavat luonnossa retkeilyyn. Kuva: Sini ja Pete

Muutamia paikkoja kurssille vielä jäljellä.

 

Visit Äänekoski -bloggarit Sini ja Pete vetävät Koskelan keväässä retkeilykurssin, jolla tutustutaan luontoretkeilyn perusteisiin sekä Ääneseudun retkikohteisiin.

– Koskelasta oltiin meihin yhteydessä, josko meillä olisi kiinnostusta pitää tällainen kurssi. Kaikkea pitää kokeilla, joten lähdettiin mukaan, Sini ja Pete kertovat.

Kurssi alkaa kahdella teoriatunnilla ja huipentuu kolmeen lauantaihin, jolloin retkeillään porukalla yhdessä valituissa kohteissa. Teoriatunneilla tutustutaan Ääneseudun retkeilymahdollisuuksiin, päiväretkeilyvarusteisiin ja käydään läpi retkeilijän velvollisuuksia. 

– Opetellaan myös tapoja, joilla voi löytää uusia retkikohteita. Lauantaipäivinä retkeillään ja nautitaan luonnosta sekä eväistä, kaksikko toteaa.

Kurssi soveltuu kaikille normaalikuntoisille ja perusterveille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita retkeilystä omalla kotiseudulla. Auton käyttömahdollisuus olisi hyvä olla, sillä retket saattavat suuntautua myös vähän kaukaisempiinkin Ääneseudun kohteisiin.

Retkeilyä Ääneseudulla -kurssi 

Kurssin teoriaosuus Koskelassa ma 3.2. ja 17.2 klo 18-19.30
Retkeilyä luonnossa la 7.3., 21.3. ja 4.4 klo 11-15.
Kurssille ilmoittatuminen päättyy 27.1.2020.
Ilmoittautuminen www.koskelansetlementti.net

Vastaa