Lintulahden Nesteen Kotipizza-yrittäjälle palkinto


Kuva: Neste Lintulahti

Kotipizza-ketju on palkinnut äänekoskelaisen franchisingyrittäjän Markku Väisäsen parhaasta myynnin kehityksestä.

 

Markku Väisänen aloitti Kotipizza-yrittäjänä kesällä 2014. Hän johtaa Neste-liikenneaseman yhteydessä olevaa Kotipizza Räihä -ravintolaa, joka sijaitsee Äänekosken Räihässä. Väisänen on kokenut liikenneasemayrittäjä.

– On kyllä hienoa, että vaikka laajennus häiritsi alkuvuodesta, päästiin ihan näin hyvään tulokseen. On kiva saada tällainen tunnustus, Väisänen kommentoi tuoreeltaan ÄKSälle.

Markku Väisänen palkittiin Neste Lintulahden Kotipizza-ravintolan myynnin kehityksestä. Ravintolan prosentuaalinen myynnin kehitys kasvoi merkittävästi vuoden 2018 loppupuoliskon aikana.

– Markku on kokenut ja erinomainen yrittäjä, josta Kotipizza voi olla ylpeä. Hän on kehittänyt hienosti liiketoimintaansa, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Väisänen kertoo, että Lintulahden Nesteen laajennuksen jälkeen myös muut brändit ovat lähteneet kovaan nousuun huoltoasemalla. Kotipizza on niistä vain yksi, nyt kuitenkin ketjun taholta tunnustettu.

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain Talvipäivät-tapahtumassa Rukalla. Palkintoja myönnetään parhaasta myynnin euromääräisestä ja prosentuaalisesta kehityksestä sekä erinomaisista myynneistä. Lisäksi annetaan erilaisia kunniamainintoja ja palkitaan ketjussa pitkään olleita yrittäjiä Kauppakamaripalkinnoilla.

Juttu muokattu klo 17.47: Lisätty Väisäsen kommentit.

Vastaa