Metsä Board suunnitteli suomalaiselle artesaanihunajalle näyttävän ja ekologisen pakkauskonseptin 


Korpikuusikon Hunaja luottaa pakkauksissaan Metsä Boardin kartonkeihin ja pakkaussuunnitteluosaamiseen.

 

Korkealuokkaisen hunajan tuottaja on tuonut markkinoille yhtenäisen valikoiman, jonka pakkaukset korostavat laatuhunajan vaikutelmaa. Settiin kuuluvat yksittäispakattu hunaja, lahja-, verkko- ja kuljetuspakkaukset sekä lattialle ja pöydälle sijoitettavat myymälätelineet. Mukana on myös Metsä Board Äänekosken tehtaan kartonki MetsäBoard Prime FBB Bright, jota käytettiin lattiadisplayssa, jonka valmisti Pa-Hu. 

– Visioni on valmistaa lahjoja, ei pelkästään hunajaa. Elegantti, laadukas pakkaus tuo hunajalle selkeää lisäarvoa. Minulle on tärkeää, että pakkaukset on valmistettu kestävästi käyttäen uusiutuvia raaka-aineita. Halusin välittää tämän myös hunajan ostajille, ja sen vuoksi painoimme kertomuksen pakkausmateriaalin alkuperästä lahjapakkauksen kanteen, sanoo Teemu Aittamaa, Korpikuusikon Hunajan perustaja.

Näyttävää pakkauskonseptia luotaessa oli tärkeää jatkaa tuotteen bränditarinaa. Kartonki- materiaali ja pakkausdesign tukevat brändikokemusta – pakkauksen luonnollinen ja orgaaninen pinta ja erikoistehosteet kutsuvat koskemaan ja tuntemaan.

Vastaa

  1. Aarno Vikman

    Hei Metsä Board ,alappas valmistamaan kaikille juomille tuollaisia tölkkejä kuten maito , mehu ym.ym….ota maailma haltuun markkinat loputtomia.

    Vastaa