Musakorneri: Lauri Haav – Missä oot nyt


Lauri Haav. Kuva Max Steffansson

Musakornerissa katse kääntyy musiikkivideoon. 

 

Tänään julkaistu Missä oot nyt -biisi jatkuu siitä, mihin biisi Alas jäi. 22-vuotias jyväskyläläinen musiikintekijä Lauri Haav on kiinnitetty JVG:n perustaman levy-yhtiö PME Recordsin:n talliin, joka on jo upea saavutus. Upeaa on myös YleX:in tuore ennustus vuoden 2020 läpimurron hopeasija menee Laurin laariin. 

– Lauri Haav on tehnyt vakuuttavaa nousua suomiräpin piireissä ja on astumassa kuluvan vuoden aikana entistä suuremmille lavoille, YleXissä ennustetaan. 

Kaksi viimeisintä musiikkivideota valmistui Markkamäessä. Missä oot nyt kuvattiin vuoden lopulla Jyväskylässä. Videon ohjasi, kuvasi ja editoi Max Steffansson.

– Video kuvattiin kahdessa päivässä. Vaikka biisi antaa tulkintaa murheen suuntaan, ei videossa haluttu rypeä pohjamudissa. Halutaan kuvata, että asiat on isossa kuvassa hyvin, Max kertoo. 

– On kiva, että ihmiset jo huomaa, että me ollaan Laurin kanssa kaksikko: Lauri tekee biisit ja mä teen kuvat ja visuaalit, Max sanoo. 

Lauri Haav laulaa tunteista, osin myös omistaan. Herkkää puoltaan häpeilemättä korostava muusikko on osunut kuuntelijoiden sydämiin. 

– Videolla kuvataan loistavasti se, että vaikka kuinka on murhetta ja surua mielen päällä, elämä jatkuu siitä huolimatta, Musakornerin kellarissa pohditaan. 

Vastaa