Musakorneri: Lojohh – Keinuu ja keinuu (hyllyy ja hytkyy)


Musakornerissa puffataan tänään alkavaa ÄKSRockia niin maan prkleesti! 

 

Jos vielä emmit lähteäkö tänään (ja lauantaina) Pub Markukseen ja ÄKSRockiin, niin tässäpä livematskua bändin Lojohh ja levyn ”Tosikertomuksia havumetsien maasta”  joulukuiselta julkkarikeikalta Makesta. Ehkäpä tämän kuultuasi et voi olla lähtemättä!

Bändin musiikki on tekijöidensä näköistä ja kuuloista suomenkielistä alternative rockia, jossa erään keikka-arvion mukaan on mukana ”rehtiä rock ’n’ rollia, jopa klassisen punk-sahaamisen kaikuja, energiaa ja hyökkäävyyttä”. Tarttuvia kertosäkeitä, nasevia ja humoristisia tekstejä, kolme (tai neljä) sointua ja tanssittavia rytmejä, siitä on tässä kyse. Isommiksi vaikuttajikseen kysyttäessä Lojohh nimeää Leevi and the Leavingsin, System of a Downin ja Musen. 

Lojohh lupaa laittaa pakarat ja lanteet hyllymään ja hytkymään.

– Luvassa on siis jumppaa ja hyötyliikuntaa, Musakorneritoimituksessa hihitellään ja kaivetaan neonväriset aerobic -trikoot työpöydän alalaatikosta käyttöön.

Tänään perjantaina lavalle nousee Lojohhin lisäksi Sysiässä ja J.Vehkala & Quomat. Soitto alkaa klo 22.  Ennakkotiedoista poiketen Lojohh Acoustic Duo viihdyttää akustisesti klo 23:15 alkaen. 

 

Vastaa

  1. kukin tyylillään

    ..hmmm kovaa menoa on poijilla ja ässä kuuluu laulajan hieman hentoisessa lauluäänessä..

    Vastaa