Musakorneri: Samuli ja Ville Liekkinen – Pinnalla


Musakornerissa päästään tradition äärelle. 

 

Liekkisen veljekset, Ville ja Samuli ovat kehitelleet loistavalta kuulostavan kesätradition. Jo kolmena peräkkäisenä kesänä on veljekset lastanneet autonsa täyteen musiikkikamppeita, kitaroita ja äänitysvehkeitä ja ottaneet suunnaksi kesämökin Sumiaisissa.

– Otetaan soittoromppeet ja äänitysvehkeet mukaan ja ilman mitään ideaa tai ajatusta pyritään tekeen biisi ja siihen simppeli video, Ville kertaa pyrkimyksiä, jotka eivät ole todistettavasti jääneet pyrkimysasteelle.

– Pari päivää me erakoidutaan ja väsätään kipaletta saunomisen ja makkaranpaiston lomassa. Tänä vuonna syntyi kipale nimeltään Pinnalla ja ollaan siihen hyvin tyytyväisiä. Meillä kulkee ajatukset mukavasti yhteen musiikin tekemisenkin suhteen ja näin ollen tämä yhteissäveltäminen, -sovittaminen ja -sanoittaminen on tosi leppoisaa touhua. Sit pyritään jälkimmäisenä mökkipäivänä ennen iltasaunaa tekemään video.

Aikarajaksi videon valmistumiselle pistettiin klo 22, ja valmista oli 22.09.

– Tuo ylitys annettiin ittellemme anteeksi ja kippistettiin kylmät oluet saunassa pisteeksi tämän vuotuiselle puuhastelulle. Tuumittiin tuossa, että pitäiskö ottaa sama sessio myös talvella. Tulisko lopputuloksesta muun näköinen, kun ympärillä olis kylmä ja pimeä helmikuu? No, Suomen kesä antoi nyt parastaan ja mittari näytti mökkipäivänä +11 astetta. Kyllä siinä ihan mieluusti istui kitara kädessä lämpöisessä mökissä ja katseli sateen piiskaamaa Keitelettä. Arvokkaita ja hienoja hetkiä kaikki, Ville sanoo.

Musakornerissa ollaan taas äimänä. Hieno biisi, upea lyriikka, komeat veljekset ja Suomen kesä – muuta ei tarvita homman toimintaan.

– Pojat pitäisi päästää useammin mökkilomalle, kellarissa sanotaan.

Vastaa

  1. Osku

    Iso kiitos kaunista on ja ilo kuulla hyvää musiikkia kiitos Ville&Samuli en toki pistäisi pahaksi jos joskus livenäkin kuulisi pitkästä aikaa .

    Vastaa