Musakorneri: X-haunted – I keep head up


Musakornerin tämän viikon video vie marraskuun lopun myötä tummiin metsiin.

 

Äänekoski-Suolahti-Jyväskylä, näiltä leveysasteilta on kotoisin koko X-haunted-bändin jäsenistö. Bändi kuvailee olevansa työkavereista ja lapsuuden kavereista koostuva porukka, joka haluaa soittaa musaa yhdessä.

Laulaja Mikko Huopaniemi kertoi alkutaipaleen treeneissä kitaristi-säveltäjä Jari Sortavalle että on aina halunnut laulaa death-metallia, siitä se ajatus sitten lähti.

– Nyt kolme vuotta myöhemmin saatiin äänitettyä äänitysvelho Patrik Oksasen toimesta neljän kappaleen ep, joita julkaistaan X-haunted YouTube-kanavalla vähitellen. Toiminta jatkuu edelleen harrastepohjalta eikä isoja suunnitelmia bändin suhteen ole. Toki uutta materiaalia on luvassa, bändin riveistä kerrotaan.

I keep head up oli bändin mukaan ensimmäinen oma kappale, josta haluttiin tehdä myös video.

– Kuvauksia tehtiin syksyn pimeydessä Suolahdessa, Mörköpolun ja vanhan mielisairalan välisessä metsässä. Videon on editoinut rumpali Tommi Pulkkinen.

Videon tummista sävyistä huolimatta musiikintekemisen ilo on se, mikä ajaa X-hauntedin poppoota eteenpäin.

– Ennen kaikkea kuvauksissa naurettiin, ja kyllä se on hauskuus tekemisessä mikä X-hauntedin pitää jatkossakin toiminnassa ja yhdessä, basisti Niko Koskimäki kuittaa.

Musakornerin hevitukat heiluvat kyllä tämän tahtiin.

– Taitaa koko EP mennä treenimusalistalle, koska jos ei metalli tämän mukana nouse, niin ei sitten minkään, Musakornerista öristään vastaukseksi.

Vastaa