Oppiminen ja sosiaalisuus pitävät aivot kunnossa – Koskela opisto huomio toiminnassaan myös ikääntyvät


Koskela opisto tarjoaa runsaasti erilaisia oppimisen mahdollisuuksia myös ikääntyville.

 

Tulossa on mielenkiintoisia ja ajankohtaisia luentoja eri aiheista. Teemat koskettavat niin ihmistä kuin ympäröivää maailmaakin. Esimerkiksi ”Oppiminen ja sosiaalisuus pitävät aivot kunnossa”- luento kannustaa ikäihmisiä aktiivisuuteen ja  ”Älä anna huijarin huijata”-luento varoittaa nettimaailman varjoisasta puolesta . Osallistumalla Koskelan ilmaisiin älylaitekoulutuksiin, joita on tänä keväänä runsaasti tarjolla, oppii taitoja joilla pysyy ajanhermolla.

Myös liikunnan puolella on useita ikääntyville suunnattuja kursseja kuten uutena aikuisten tanssitunti +60, seniorijumppa ja terveysliikunta. 

Kädentaitojen kurssit eivät ikää katso ja mukaan voi tulla oman kiinnostuksen mukaan. Eläkeläisten keskustelukerho kokoontuu Koskelassa torstaisin leppoisan tapaamisen merkeissä ja kerran kuussa on teemalauluilta jossa lauletaan kaikille tuttuja lauluja vuosikymmenien varrelta.

Pian eläkkeelle jäävien on mahdollisuus kirjoittaa itsensä uuteen elämänvaiheeseen ”Kirjoita itsesi eläkkeelle”-kurssilla. 

Lisätietoja koulutuksista on saatavilla Koskelan asiakasneuvonnasta, opetusohjelmasta ja kotisivuiltamme www.koskelansetlementti.net

Vastaa