Pukkimäkeläisillä yhteinen päivä – ilmoittaudu mukaan illanviettoon!


Tervetuloa Pukkimäki -päivään!

Nykyiset ja entiset pukkimäkeläiset pitävät yhteisen Pukkimäki-päivän lauantaina 10. elokuuta.

 

– Kello 10 kokoonnumme lukiolle jakamaan yhteisiä muistojamme. Riemukkaita jälleennäkemisiä on varmasti luvassa. Samalla uudet pukkimäkeläiset tutustuvat entisiin, siis kaupunkiyhteisöllisyyttä parhaimmillaan, kertoo järjestelytoimikunnan jäsen Jaana Tani päivän aloituksesta.

Päivän aikana katsellaan kuvia ja kirjoitetaan ylös muisteluja. Järjestäjät toivovat, että pukkimäkeläiset ottavat mukaan vanhoja, ja uusiakin, kuvia alueesta sekä muistelevat jo valmiiksi hauskoja sattumuksia, mielenkiintoisia tapahtumia ja tapaamisia.

Lukion oppilaskunta järjestää tapahtumapaikalle omakustanteisen kahvion. Kello 12 lähtee liikkeelle kävelykierros, joka kulkee mutkitellen läpi Pukkimäen. 

– Kierretään yhdessä lapsuuden leikkipaikkoja ja muistellaan vanhoja. Samalla kuullaan tuttuja ja uusia tarinoita vuosien varrelta. Saunalla pysähdymme mehutauolle ja kurkistamme muistojen ovesta.

– Kävelyllä puhutaan myös alueen tulevaisuudenvisioista ja voidaan ideoida vaikkapa alueen hyödyntämistä kulttuurimatkailussa, Tani jatkaa.

Kello 15 soitin- ja lauluyhtye Kurkiaura musisoi Blombergien pihassa, osoite Pukkimäenkuja 3 B 6. Tiedossa on akustista soittoa ja laulelua kesäpäivän iloksi. Pukkimäkeläisten yhteinen illanvietto alkaa kello 19 Pukkimäki-teemalla Hotelli Hirvessä. 

– Ensin vähän iltapalaa ja pientä ohjelmaa, sitten saadaan pari tuntia tanssia nostalgisesti Hannu Wacklinin ja kumppaneiden tahdittamana.

Sitovat ennakkoilmoittautumiset Jaana Tanille (tekstari 040 7158 335, sähköposti jaana.tani@aanekoski.fi, fb-yksityisviesti). Illan hinta 25 euroa.

Vastaa