Suolahden joulunavaus alkaa joulupukin kulkueella – kulkue lähtee matkaan tänään perjantaina klo 17.30


Turvallinen ilotulitus kruunaa vuoden vaihteen.

Mukana joulunavauksen toteuttamisessa ovat yhteisöt, yrittäjät sekä järjestöt. Idea omaan joulunavaukseen tuli Urholta, ja nyt näyttää siltä, että viime vuonna alkaneesta joulunavauksesta tuli perinne. 

 

Joulunavaus on kylän yhteinen juttu, jossa viihtyy koko perhe. Priimusmoottoreina järjestelyissä toimivat Urho ja Suolahden kyläyhdistys. Mukana on myös monia muita yhdistyksiä polkaisemassa joulua käyntiin.

Suolahden joulunavausta vietetääntänään  perjantaina 29.11. Myyjäiset ovat jo käynnissä Asemakadun koulun aulassa.  Tapahtuma alkaa joulupukin kulkueella, joka matkaa uudelta asemalta kohti kylän keskustaa, eli Tokmannin ja entisen Niskasen välissä olevaa parkkipaikkaa. Kulkue starttaa klo 17.30.

Paikalle uskotaan tulevan valtava määrä kilttejä lapsia, sillä kulkuetta johtaa itse Joulupukki. Kulkue järjestäytyy uudella asemalla klo 17.15.

Suolahden yritykset ovat laittaneet tarjoukset kohdalleen. Erilaisissa myyntikojuissa ja -pöydissä voi bongata yhtä ja toista joulun herkkua tai lahjatavaraa. Lions Club Suolahden leijonat jakaa ilmaiseksi soppatykillisen hernerokkaa.

Joulunavauksen kruunaa ilotulitus, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Raketteja poksutellaan urheilukentältä, joka alkaa kello 19. Ilotulituksen sponsoroivat Sähkötyö J. Kangas, PopPankki, S-Market Suolahti, K-Supermarket Suosikki, Ramin Lvi ja Rauta, Lvi Rossi ja Euronics Kella, Neste Suolahti ja PS Rakennus.

Suolahden joulunavaus perjantaina 29.11.

klo 17.15 Joulupukin kulkue järjestäytyy – ota lyhty ja tonttulakki mukaan!

klo 17.30 kulkue lähtee liikkeelle

klo 18 jouluvalot syttyvät 

ilotulitus noin klo 19

Vastaa