Teatteri Eurooppa Neljän kesäteatterituotanto Onnellinen mies siirtyy vuoteen 2021


Jarmo Mäkinen saa odottaa siltainsinööri Jaatiseksi heittäytymistä.

Koronapandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi Teatteri Eurooppa Neljä on päättänyt siirtää tälle kesälle suunnitellun kesäteatteriesityksen seuraavalle vuodelle. 

 

Arto Paasilinnan romaaniin perustuva Onnellinen mies oli tarkoitus tuoda ensi-iltaan Kartano Kievarin Kesäteatterissa Äänekosken Hietamalla juhannusviikolla.

Onnellisen miehen uusi ensi-ilta ajoittuu kesäkuulle 2021. Näytelmän dramatisoi ja ohjaa Teatteri Eurooppa Neljän taiteellinen johtaja Antti Lattu. Työryhmän kokoonpano ja tarkemmat aikataulut vahvistetaan ensi syksynä.

Teatteri Eurooppa Neljän seuraavat esitykset pyritään pitämään Kartano Kievarin Kesäteatterin näyttämöllä perjantaina ja lauantaina 7.-8.8. jolloin on luvassa erikoisnäytökset musiikkinäytelmästä Harmony Sisters. Valoefektein ja ilotulittein ryyditetyt yönäytökset nähdään illan pimennyttyä klo 22. Lisäksi luvassa on myös päivemmällä lastenesityksiä, erikoisohjelmaa sekä yllätysvieraita.

Teatteri Eurooppa Neljän syksyn ohjelmisto jatkuu TE4 Klubilla ja kiertueilla musiikkinäytelmällä Harmony Sisters sekä lastennäytelmällä Hannu ja Kerttu – vai meneekö kaikki ihan pipariksi? Lisäksi syksyllä tulee ensi-iltaan uusi musiikillinen lastennäytelmä sekä ajankohtainen pikkujoulushow.

 

Vastaa