Työtreffeille odotetaan sataa työtöntä työnhakijaa Äänekoskelta


Hei! Oletko sinä juuri se puuttuva palanen?

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistossa Äänekoskella järjestetään 10. huhtikuuta Työtreffit, jonne odotetaan jopa sataa alueen työtöntä työnhakijaa.

 

Työtreffeillä yritykset kertovat toiminnastaan ja vapaista työpaikoistaan, ja työnhakijat voivat keskustella yritysten edustajien kanssa.

– Tällaisten yhteisten tapahtumien järjestäminen on ensiarvoisen tärkeää myös Äänekosken kaupungin näkökulmasta. Erityisesti iloitsen, että ammattiliitot ovat lähteneet kutsumaan jäseniään mukaan Työtreffeille. Toivottavasti mahdollisimman moni äänekoskelainen löytää itselleen sopivan työn ja elinkeinoelämä saa sopivia ja osaavia työntekijöitä, sanoo työvalmennuspäällikkö Riikka Hytönen Äänekosken kaupungilta.

Mukaan ovat ilmoittautuneet jo seuraavat yritykset: Valtra Oy, Patera Oy, KSPT Insulation Oy, ABC Hirvaskangas, Caverion Oy, Meconet Oy ja Äänekosken Kiinteistönhoito /ProAvera Oy. Tilaisuudessa ovat paikalla myös Äänekosken kaupungin, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken ja TE-toimiston edustajia sekä ammattiliittojen edustajista ainakin PAM ja Teollisuusalojen liitto.

– Sanaan ”kohtaanto-ongelma” törmää nykyään usein. Siksi Poke haluaa alla mukana saattamassa yhteen vapaata työväestöä ja työvoimapulasta kärsiviä alueen työnantajia. Jos työllistymisen esteenä on osaamisvajetta, pyrimme löytämään niihin ratkaisut oman- tai räätälöidyn koulutustarjonnan avulla. Koulutuksen toteuttamiseksi on käytettävissä useita eri rahoitusinstrumentteja, sanoo asiakkuusvastaava Olavi Piispanen POKE Työelämäpalveluista.

Työtreffit järjestää Poke, Äänekosken kaupunki ja TE-palvelut.

Työtreffit järjestetään 10.4. klo 13-15 Poken Piilolan kampuksella päärakennuksen auditoriossa Piilolantie 17.

 

Vastaa