Urhon kiekkojunnut saivat kokea varsin yllätykselliset treenit


Jääkiekkoiljat Julius Honka ja Samuli Ratinen järjestivät melkoisen yllätyksen Urhon E- ja F-kiekkojunnuille.

Urhon E- ja F-junnut hieraisivat silmiään, kun tiistain harjoituksia tuli vetämään yllätysvieraat: JYPistä  Julius Honka sekä Samuli Ratinen.

 

Joukkueenjohtaja ja manageri Lasse Paanala katsoo kaukalon sutinaa hymyssä suin. Yllätys onnistui täydellisesti! Kaukalossa viiletti Ratisen ja Hongan lisäksi 29 junnukiekkoilijaa sekä kuusi valmentajaa.

– Hienolta näyttää. Tämä on erittäin hyvä juttu meidän junnuille, kun pääsevät näkemään omia idoleitaan omassa kotikaukalossa, Paanala sanoo.

Urhon jääkiekko kiinnostaa yhä suurempaa joukkoa. Tällä hetkellä junnupelaajia noin 80.

– Hatunnosto vanhemmille, sillä he tekevät hyvää työtä ja ovat todella isona apuna täällä, Urhon juniorikoordinaattori Aino Hintsala kiittelee.

Jyväskyläläislähtöinen, Diskoksen kasvatti Julius Honka on pelannut Pohjois-Amerikassa yhteensä kuuden kauden ajan:ensi Kanadan juniorisarja WHL:aan, ja tämän jälkeen viisi kautta Dallas Starsin organisaatiossa. NHL-otteluita on kertynyt yhteensä 87. Honka on tuttu näky myös leijonapaidassa, sillä takana on kahdet MM-kisat. Saarijärveläislähtöinen Samuli Ratinen pelaa vasenta laitaa JYPin paidassa.

Murskaamo on tuttu areena sekä Hongalle että Ratiselle.

– Mukavaa, että päästiin tulemaan paikalle, sillä tiedämme kokemuksen sen olevan junnuille tärkeää, Honka sanoo muistellen omia junnuaikojaan.

– Aikataulujen ja pelien puitteissa kierrämme Keski-Suomen seuroja, Ratinen sanoo.

Tieto uudesta jäähallista otettiin JYP:n paidassa vastaan hyvillä mielin.

– Ihmisille ketkä asuvat täällä ja varsinkin nuorille uusi halli on hieno juttu. Halli tuo varmasti lisää intoa ja lisää lapsia lajin pariin, ja lisää motivaatiota jo lajia harrastavien keskuudessa, Honka uskoo.

– Vaikka ei pelaisikaan jääkkiekkoa, uusi halli on upea juttu ihan jokaiselle äänekoskelaiselle, Ratinen sanoo.

Kiekkotähdet vetivät suut suppuun ja korvat kuulolle. Tiistaina koettiin Murskaamossa unohtumattomat treenit! 

 

 

 

 

 

Vastaa