Vauvan kaa -messut on osa neuvolan tarjoamaa perhevalmennusta


Vauvan kaa -messut järjestetään myös keväällä.

Vauvan kaa -messut on suunnattu Äänekosken seudun vauvaa odottaville perheille sekä vauvaperheille.

 

Tapahtuma on osa Äänekosken neuvolan tarjoamaa perhevalmennusta ja neuvolan toimintaa. Tapahtumassa voi tutustua vauvaa odottavien sekä vauvaperheiden palveluihin ja saada vinkkejä niin oman kuin vauvankin hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Paikalla on noin 15 asiantuntijaa ja näytteilleasettajaa erilaisista lapsiperheiden palveluista. Tapahtuma tarjoaa perheille tietoa sekä mahdollisuuden jutella toimijoiden kanssa siitä, millaista toimintaa ja tukea on tarjolla vauvaperheen arkeen ja arkea helpottamaan.

Mukana tapahtumassa on Äänekosken kaupungilta ovat muun muassa neuvolan väkeä, hammashoito, perhekeskus, varhaiskasvatus, perheneuvola sekä neuvolan psykologipalvelut. Lisäksi tapahtumaan osallistuvat Äänekosken seurakunta, Liikenneturva sekä iso joukko muita odottajien ja lapsiperheiden parissa toimivia järjestöjä ja yksityisiä toimijoita. Messuilla on myös perhekahvila, josta voi käteismaksulla ostaa kahvia ja leivonnaista. Messujen yhteydessä julkistetaan uudelle perhekeskukselle nimi!

Klo 16: Pop up -esitykset: Vauvaperhe kertoo vauvaperheen arjesta
Klo 17: Liikenneturva kertoo turvallisesta vauvan kanssa matkustamisesta

Seuraava Vauvan kaa -tapahtuma järjestetään keväällä 2020.

Vauvan kaa  -messut 20.11. klo 15-18 Äänekosken perhekeskuksen tiloissa Koulunmäenkatu 6a

Vastaa