Vedentoimitushäiriö Hirvaskankaan ympäristössä maanantaina


 Puntavuoren, Hirvaskankaan, Hirvaskylän sekä Koiviston vesihuolto-osuuskunnan alueilla on odotettavissa vedentoimitushäiriö maanantaina.

Äänekosken Energian tiedotteen mukaan 9. huhtikuuta kello 8.45-11.00 välisenä aikana esiintyy vesijohtoveden paineenalenemaa ja vedenvähyyttä Hirvimäen kaava-alueen vesihuollon syöttölinjan rakentamisesta johtuen. Häiriö voi olla ilmoitettua lyhempikin.

Rakennustöiden turvallisuuden takaamiseksi katkaistaan hetkellisesti sähköt Hirvaskankaan paineenkorottamolla, joka nostaa veden painetta Puntavuoren, Hirvaskankaan, Hirvaskylän sekä Koiviston vesihuolto-osuuskunnan suuntaan.

Työn aikana seuraavien alueiden vedenjakelu häiriintyy tai keskeytyy: Puntavuori, Hirvaskangas, Hirvaskylä, Koiviston vesihuolto-osuuskunta. Työn aikana myös muilla lähialueilla voi ilmentyä vedenvähyyttä.

Vedenjakelun normalisoituessa verkostosta saattaa tulla jonkin aikaa epätavallisen väristä vettä (samea tai ruskea), mihin vedenkäyttäjiä pyydetään ystävällisesti varautumaan. Samea tai ruskea vesi ei ole terveydelle vaarallista, ongelma poistuu vettä juoksutettaessa.

Vastaa