Vielä kerran (tai kolmesti) Leevi & The Leavingsia!


J.Vehkala ja Ystävät päättää Ihanasti Sanottu -kiertueensa alkupisteeseensä Wille Olohuone & Keittiöön tulevana viikonloppuna.

 

Äänekoskella on tarjolla vielä kerran (tai kolmesti) Leevi And The Leavingsin musiikkia isosti, mutta intiimisti, herkästi sekä räävittömästi. Kokoonpano on kasvanut vuoden aikana yhdeksänhenkiseksi. Lauluvoimaa piisaa ja soittimien kirjo on melkoinen.

Willen lämminhenkisessä atmösfäärissä kuullaan joka ilta hiukan erilainen ohjelmisto. Konsertit sisältävät  sopivassa suhteessa Gösta Sundqvistin kynäilemiä jättihittejä ja harvemmin kuultuja helmiä.

Yleisö on ottanut Ihanasti Sanottu -konsertit ja sympaattiset Ystävänsä alusta alkaen omakseen. Äänekosken ja Saarijärven konsertit vuoden vaihteessa myytiin ennätysajassa loppuun. Aika jysäys koettiin vielä maaliskuussa kun Suolahtisali täyttyi viimeistä penkkiä myöten. Kesän ja syksyn ajan Vehkala Ystävineen kiersivät Keski-Suomea menestyksekkäästi ympäri ämpäri.

Kiertue päättyy siis viikonloppuna. Kolme vuotta sitten Juicesta lähdettiin, siitä Göstaan, mitä seuraavaksi? Pikkulinnut visertelevät että ehkä jo vappuna sedät jaksaa heilua…

Perjantain ja lauantain konsertit ovat jo loppuun varatut, mutta sunnuntain keikalle pääset mukaan tunnelmoimaan jos olet nopea!

Vehkala & Ystävät: Ihanasti Sanottu -Leevi And The Leavings ilta

Wille Olohuone & Keittiössä pe 13.12. klo 19, la 14.12. klo 19, su 15.12. klo 17

Liput 10€, Ennakkomyynti Willestä.

Vastaa