Ydinkeskustan saneeraus vaikeuttaa liikkumista


Äänekosken keskustan liikennejärjestelyt muuttuvat muutamaksi päiväksi. 

 

Hallintokatu on suljettu Wessmanninkadun risteyksen ja Koskikeskuksen väliseltä alueelta keskiviikon 25.9 klo 16.00 ja maanantain 30.9 klo 20.00 välisen ajan. Luvassa on reunakivien asennusta ja asfaltointitöitä.

Kulku kaupungintalon ja Koskikeskuksen paikoitusalueille tapahtuu Pankkikujan kautta

 

Vastaa

 1. Svantte

  On se hyvä ,kun nyt on huomattu , että kulku keskustan alueella vaikeutuu , kun koko kesänä ei jalankulkijoilla ollut mitään mahdollisuutta kulkea keskustassa. Yksikään politiikko ei ole ottanut julkisesti kantaa asiaan.

  Vastaa
  1. Nasse

   Rakennustyö on varsin lyhytkestoinen haitta. On valitettavasti mahdotonta tehdä asioita hyvin äkkiä huitaisemalla. Tästä on sananlaskujakin olemassa eli asia ei ole uusi.

   Vastaa
 2. Rasvakaapeli

  Ruppeekohan olemaan urakka pahastikkin jälessä kun viikonloppunakin kaivavat vielä klo:21.00 jälkeen. No mutta tuleehan siitä melkein tasainen leikkialue nuorisolle kun ei ole reunakivet hajoittamassa vanteita. Voi vaikka harjoitella sillä mustalla savuavalla bemarilla kytkinpommeja kun ei tarvi pelätätä että lähtee käsistä ja osuu puuhun 😆

  Vastaa
  1. Julma Ölkky

   Voisit ilmoittaa häkeen siitä Bemarista, jos se häiriöksi on. En usko kuskin huomaavan moitettasi lehdestä. Tuskin hän osaa lukea saati hävetä.

   Vastaa