ÄKS

Äänekoskella aloitetaan suun terveydenhuollon videovastaanotto ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille

25.09.2023 09:35

Ensimmäistä lastaan odottavilla äänekoskelaisilla perheillä on mahdollisuus varata aika suuhygienistin videovastaanotolle maanantaista 25.9. alkaen.

Videovastaanotolla vanhemmat saavat vinkkejä sekä tulevan vauvan suun hoitoon että oman suun terveyden ylläpitämiseen.  Suun ja hampaiden terveys on perheen yhteinen asia ja vanhemmat toimivat esimerkkinä lapselle. 

Keski-Suomen hyvinvointialueen suun terveydenhuolto tarjoaa ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille mahdollisuuden päästä maksuttomalle suuhygienistin terveysohjauskäynnille, jossa vanhemmille tehdään keskustelun perusteella suun hoidon tarpeen arvio ja käydään läpi tulevan lapsen suun terveyttä ja hampaiden hoitoa. Käynnin voi 25.9. alkaen toteuttaa videovastaanottona fyysisen hammashoitolakäynnin sijaan.

Videovastaanotto tarjoaa lisää joustoa asiointiin 

Suun terveydenhuollon videovastaanotto on uusi vastaanottovaihtoehto, minkä etuna asiakkaalle on se, että käynnistä ei tule matkustuskuluja ja molemmat vanhemmat voivat osallistua vastaanotolle yhdessä, vaikka eivät olisi samassa paikassa. 

Videovastaanottoaika varataan Äänekosken suun terveydenhuollon puhelinpalvelusta p. 014 266 3010, joka palvelee arkisin klo 8–16 sekä saman päivän vastaanottoaikojen peruutuksissa klo 7.30–8.00. Videovastaanotolle osallistuminen on helppoa. Saat sähköpostitse linkin videovastaanotolle kirjautumiseen sekä ohjeet vastaanotolle osallistumiseen. Voit osallistua videovastaanotolle mobiililaitteella tai tietokoneella, kunhan laitteessa on toimiva mikrofoni, kaiutin ja kamera.

Keski-Suomen hyvinvointialue kehittää etävastaanottoja ja sähköisiä palvelujaan kaikilla palvelualueilla. Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisen alueella ensimmäistä lastaan odottavien suun terveydenhuollon videovastaanotto on ollut jo pidempään mahdollista. Palvelua laajennetaan vaiheittain eri kuntiin.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy