ÄKS

Äänekoskella voi tehdä oirearvioita hampaiden tai suun alueen oireista ja vammoista Omaolo -palvelun kautta 

07.02.2024 10:25
Kuvituskuva

Muuramen, Äänekosken, Pihtiputaan, Viitasaaren, Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Saarijärven terveyspalveluissa on saatu käyttöön uusia Omaolo-oirearvioita. Laajennuksen myötä myös näiden palvelujen käyttäjät tulevat saamaan oirearvioihinsa paikallisohjauksen. 

 

Omaolon palvelut löytyvät osoitteesta Omaolo.fi ja niitä on mahdollisuus käyttää aina, kun kokee tarvitsevansa oireisiinsa terveydenhuollon apua.  

Muuramen ja Äänekosken alueen asukkailla on mahdollisuus tehdä Omaolo palvelun kautta oirearvio hampaiden tai suun alueen oireista ja vammoista. Pihtiputaan ja Viitasaaren seudulla Omaolo-palveluun on lisätty närästys ja päänsärky. Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Saarijärven alueen asukkailla on mahdollista saada oireen mukainen arvio hengitystietulehduksista.  

Omaolo-palvelun kautta eri oireista haetut oirearviot ohjaavat Keski-Suomen hyvinvointialueella paikallisohjauksen pariin jo melko laajasti.  

 Yleisesti Omaolo-palveluun voi kirjautua ilman tunnistautumista. Omaolon oirearvion kautta on mahdollisuus saada arvio hoidon kiireellisyydestä, omahoito-ohjeita tai ohjeistuksen hakeutua oireen mukaiseen hoitoon.  

Äänekoski 

 Omaolo-palvelun oirearvion antama hoitosuositus voi olla esimerkiksi kiireellinen ohjaus alueen päivystykseen, sähköinen yhteydenotto ammattilaiselle, suora ohjaus esimerkiksi hoitajan, lääkärin tai fysioterapeutin sähköiseen ajanvaraukseen tai kotona toteutettavat hoito-ohjeet, riippuen aina yksilöllisistä vastauksistasi

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 2, 2. kerros, 44100 Äänekoski
Avoinna sopimuksen mukaan
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Parola
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy