ÄKS

Äänekosken kaupunki liputtaa Yrittäjän päivänä 5.9.

01.09.2022 16:16
Yrittäjäpäivän viettäminen 5.9. sai alkunsa vuonna 1997 Suomen itsenäisyyden 80-vuotisjuhlien yhteydessä. Äänekosken Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jarmo Vainikainen (oikealla) toi kaupungintalolle vahtimestari Kari Kumpulaiselle Äänekosken Yrittäjien lipun Äänekosken kaupungin ensi maanantain liputusta varten. Yrittäjien lippu nostettaan salkoon vierekkäin Suomen lipun kanssa.

Äänekosken kaupunki liputtaa ilmeisesti ensimmäisenä keskisuomalaisena kuntana tai kaupunkina Yrittäjän päivänä 5.9. Ensimmäisen kerran Äänekosken Yrittäjät ry:n lippu nousee kaupungintalon salkoon ensi maanantaina.

 

Valtakunnallisena Yrittäjän päivänä halutaan nostaa yrittäjyyden statusta. Liputuksella Äänekosken kaupunki tukee omalta osaltaan paikallista yrittäjyyttä ja osoittaa arvostuksensa paikkakunnan yrityksiä kohtaan – niin isoja kuin pieniä.

Äänekosken Yrittäjien puheenjohtaja Jarmo Vainikainen iloitsee kaupungin liputuspäätöksestä ja pitää sitä hienona eleenä kaikkia yrittäjiä kohtaan. Myös Keski-Suomen Yrittäjissä eleestä ollaan mielissään ja sitä pidetään hyvänä esimerkkinä myös muille Keski-Suomen kunnille ja kaupungeille.

Vainikainen kiittää, kuinka hyvää yhteistyötä kaupungin kanssa tehdään muutenkin.

– Äänekosken kaupungilta on tullut koko ajan viestiä siitä, että meidän mielipiteitä halutaan kuunnella monessa asiassa, Vainikainen sanoo.

Äänekosken kaupunginhallitus päätti 22.8.2022, että myös kaupungin viralliseen liputussuunnitelmaan lisätään liputtaminen vuosittain Yrittäjän päivänä.

Tulevana lauantaina 3.9. vietetään kansallista Yrittäjien Lähilauantai-päivää, jolla kannustetaan ostoksille lähialueen pk-yrityksiin. Myös Äänekosken kaupunki on tempauksen hengessä mukana.

Vastaa

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKISANOMAT OY
Torikatu 4, 44100 Äänekoski
Ma-to 9–13 • Pe suljettu
Puhelin 040 565 0941

TOIMITUSmarjo@aksa.fi
Marjo Steffansson
päätoimittaja 040 841 2945

MARKKINOINTIilmoitus@aksa.fi
Pirjo Hakkarainen
myyntipäällikkö 040 565 0941
Marjut Kinnunen
myyntineuvottelija 040 730 4234
etunimi@aksa.fi

ILMOITUSVALMISTUS JA -AINEISTO
ilmoitus@aksa.fi

Tietosuojaseloste »
© Äänekosken Kaupunkisanomat Oy

AD Alfred
Elysium Solutions Oy